ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεδέογλου: “Σίγουρα παρακολουθεί τις εξελίξεις η οικογένεια Σαββίδη” (δεύτερο μέρος)

Ο Λεωνίδας Δεδέογλου, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο PAOKDAY

O Λεωνίδας Δεδέογλου, μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε αποκλειστικά στο PAOKADAY και στον δημοσιογράφο, Στέλιο Παπαντωνίου για όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν το τμήμα μπάσκετ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Tο πρώτο μέρος της μεγάλης συνέντευξης με τον κύριο Δεδέογλου την δημοσιεύσαμε χθες και μπορείτε να την διαβάσετε ξανά ΕΔΩ

Σήμερα το PAOKDAY δημοσιεύει το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που  αναφέρεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την οικογένεια Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAOKDAY: 

Για την απόφαση να ενταχθεί στο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟK:  “Προέκυψε μετά από κάποια τηλεφωνήματα που είχα κάνει στον πρόεδρο, τον  κύριο Καρακούση για να ενημερωθώ για την πορεία της κατάστασης που υπάρχει στην ΚΑΕ, αφού είχε ολοκληρωθεί η θητεία της προηγούμενης διοίκησης και υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως το «καράβι βουλιάζει». Μετά το ενδιαφέρον το οποίο έδειξα για την κατάσταση για το παρών και το μέλλον του τμήματος με πήρε κάποια στιγμή ο πρόεδρος τηλέφωνο και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να εμπλακώ στα διοικητικά της ΚΑΕ. Στην ουσία στη νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Στη συνέχεια με ενημέρωσε για τα υπόλοιπα πρόσωπα που είχαν δεχθεί να συμμετέχουν, αποδέχτηκα την πρόταση.»

 

Για αυτά που συνάντησε η νέα διοίκηση της ΚΑΕ όταν ανέλαβε:  «Αν σκεφτούμε πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία έχουν ισολογισμούς και προϋπολογισμούς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε μια διοίκηση πρωτοδικείου και είχαμε να δούμε τα πεπραγμένα  της διοίκησης τουλάχιστον  της τελευταίας τριετίας  για να δούμε  ποια ήταν τα έσοδα, τα έξοδα και οι συμφωνίες που είχαν γίνει για διακανονισμούς κτλπ για να έρθουμε σε επαφή με όλους αυτούς και να τους ενημερώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλών. Από εκεί και πέρα έπρεπε να δούμε και το αγωνιστικό το οποίο δυστυχώς έπρεπε να έρθει σε δεύτερη μοίρα. Είδαμε τους παίκτες και κάναμε και κάποιες επαφές με τον τότε προπονητή. Σε κάθε περίπτωση ανακαλύπταμε συνεχώς νέα  μέτωπα που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και ακόμη η αποστολή μας είναι δύσκολη γιατί  οι πόροι είναι πολύ περιορισμένοι και συναντάμε δυσκολία στην εύρεση εσόδων για να μπορέσουμε να είμαστε σωστή στις υποχρεώσεις της ομάδας.»

 

Αν είναι ικανοποιημένοι η νέα διοίκηση με την στήριξη του κόσμου και τα 1926 εισιτήρια διαρκείας: «  Ο ΠΑΟΚ έχοντας από πίσω του ένα λαό με χιλιάδες κόσμου δε νομίζω πως μπορεί κάποια διοίκηση να είναι ικανοποιημένη με 1926 εισιτήρια διαρκείας ακόμη και όταν μιλάμε για το μπάσκετ που είναι αρκετά υποβαθμισμένο  τα τελευταία χρόνια. Σε κάθε περίπτωση όμως  θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την δυσπιστία του κόσμου  από αυτά που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια και  όπως φαίνεται έχει επηρεάσει το ενδιαφέρον του. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε και χειρότερα. Το θέμα είναι ότι εμείς αναλάβαμε στις 6 Σεπτεμβρίου την διοίκηση της ΚΑΕ. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας μέχρι να κλείσει  η διαδικασία αγοράς διαρκείας. Μέχρι να δούμε τι ακριβώς γίνεται στην ΚΑΕ, μέχρι να κάνουμε τις επαφές μας με τον κόσμο και τις συντονιστικές των οργανωμένων κτλπ πέρασε αρκετός καιρός. Νομίζω πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο τα διαρκείας θα πήγαιναν καλύτερα. Εδώ θα πρέπει να ξέρετε πως τα περισσότερα ήταν ανανεώσεις που είχαν μια έκπτωση 20% και τα περισσότερα ήταν από  τους οργανωμένους οπαδούς που υπάρχουν ειδικές τιμές. Δηλαδή θέλω να πω πως τα 1926 διαρκείας θα  μπορούσαν να φέρουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτά είναι και με αυτά θα πορευτούμε στην συνέχεια. Εμείς ευχαριστούμε  ιδιαίτερα τους οργανωμένους για την μαζική αγορά διαρκείας»

 

Για το αν η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στο Παλατάκι στον αγώνα με τον Ήφαιστο δείχνει και την βελτίωση των σχέσεων με την ΚΑΕ: « Η σχέση αυτή ήταν με την διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς, οπότε δεν γνωρίζω την σχέση που υπήρχε. Δε νομίζω  πως η οικογένεια Σαββίδη  ήταν μακριά από το μπάσκετ. Σίγουρα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Είμαστε σίγουροι πως ο ΑΣ δίνει αναλυτική αναφορά στην οικογένεια  για τα πεπραγμένα της διοίκησης.  Νομίζω πως πήρε το μήνυμα και η οικογένεια Σαββίδη ότι  υπάρχει δυσκολία στην ΚΑΕ και από τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες φάνηκε  ότι υπάρχει κίνδυνος και αγωνιστικός. Η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στο Παλατάκι ήταν περισσότερο για να ξεσηκώσει τον κόσμο να ανταποκριθεί. Η αλήθεια είναι πως στον αγώνα είχαμε κάποια εισιτήρια παραπάνω όχι βέβαια αυτό που  θέλαμε.  Επίσης ξέρω πως ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε από το γήπεδο ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και του κόσμου, οπότε θεωρώ πως θα έρχεται πιο συχνά στο γήπεδο.»

 

injectionservice
giannis_xatzioannidis
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης