ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δεν άντεξε….

Τον Απόλλωνα Σμύρνης, αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019 ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, γνωρίζοντας την ήττα με 16-7 σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» παρατάχθηκαν, δίνοντας έμφαση στη σφιχτή άμυνα, με αποτέλεσμα η λήξη της περιόδου να βρει τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, 3-2. Την ίδια εξέλιξη, ωστόσο, δεν είχε το δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο οι παίκτες του Δικεφάλου επέτρεψαν στους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 10-3 σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η αποβολή του Καλαϊτζή και, στη συνέχεια, η αποβολή με αντικατάσταση του αρχηγού του Δικεφάλου Νίκου Σαρησάββα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 13-5 σκορ και την αναμέτρηση με 16-7.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος μπήκε στην αναμέτρηση δυνατά, πλήρωσε το κενά διαστήματα, καθώς και τις αποβολές των παικτών του σε σημαντικά σημεία του αγώνα.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ Prima Holidays: 16-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-2, 7-1, 3-2, 3-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς 2, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Αντιβαλίδης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος, Βοζίκης

Acpaok.gr

Διαβάστε επίσης