ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

THESSDAY

Εώς τις 7 Ιανουαρίου ο «Αστερόκοσμος» στην ΔΕΘ

Μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου θα λειτουργεί ο Αστερόκοσμος στα περίπτερα 13, 14 και 15, αλλά και στους υπαίθριους χώρους της ΔΕΘ

Σε έναν χώρο 27.000 τ.μ. υπάρχουν θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, το πλέον πλούσιο Fun Park με 18 παιχνίδια Λούνα Παρκ και δύο στεγασμένα παγοδρόμια.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν πολυάριθμα δρώμενα και εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια κατασκευής χειροτεχνιών, Facepainting (ζωγραφική προσώπου) και πολλά happenings, αλλά και εκπλήξεις, που θα συνθέσουν, μεταξύ άλλων, το πλούσιο πρόγραμμα του θεματικού πάρκου.

Ο «Αστερόκοσμος» προσφέρει με εισιτήριο 7 ευρώ απεριόριστη πρόσβαση σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του, στο χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, στο σπίτι και στο ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, σε παραστάσεις από τον μάγο Grey Ampa, Καραγκιόζη από τον Αγάπιο Αγαπίου, θεάτρου και κουκλοθεάτρου και σε πολλά ακόμη δρώμενα και εκδηλώσεις.

Τα ΑΜΕΑ και ένας συνοδός τους, καθώς και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου έχουν δωρεάν είσοδο. Επίσης, προσφέρεται και δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου.

Ο «Αστερόκοσμος» θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 23:00.

Thessnews.gr

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης