ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒETDAY

Επιστροφή στην Λευκορωσία με δυο σημεία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο PAOKDAY

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε διαδικασία επανέναρξης τις επόμενες εβδομάδες και την καμπύλη της πανδημίας να βρίσκεται σε κάμψη θα μπούμε σε ένα τριήμερο με επανεκκίνηση στην Τσεχία και την Αρμενία, την 3η αγωνιστική στην Εσθονία και την συνέχιση πρωταθλημάτων που ξεκίνησαν πρόσφατα.

Ενώ με εξαίρεση την Βundesliga που έκανε πρεμιέρα μετά την διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα, τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα θα αργήσουν λίγο ακόμη.

Επιστροφή για μας στην Λευκορωσία και στην Premier League μιας και μετά την 1η αγωνιστική στην επιστροφή της Bundesliga και της Bundensliga 2 μοιάζει πιο συνετό. Οι Λευκορώσοι μας απασχόλησαν και θα μας απασχολήσουν και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε και δεν διακόπηκε εν μέσω πανδημίας και υπάρχει ήδη μια σειρά στην φόρμα και την στατιστική. Και γενικά είναι λιγότερο επικίνδυνο στοιχηματικά από ένα πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δυο μήνες αποχή.

Σήμερα θα ασχοληθούμε και με τα δύο παιχνίδια της Λευκορώσικης Premier League. Στις 18:00 Σλάβια Μοζίρ – Γκοροντέγια και στις 20:00 Σόλιγκορσκ – Μπελσίνα.

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης