ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερέιρα: Κουβέντα για Παλμέιρας, πίστη στον ΠΑΟΚ

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εστίασε αποκλειστικά τη κουβέντα στο παιχνίδι με τη Γρανάδα, αναλύοντας αγωνιστικά την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Κάτι που δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο πως όποια εξέλιξη και αν υπάρξει στο θέμα με το ενδιαφέρον της Παλμέιρας θα γίνει μετά τον αγώνα με τους Ισπανούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αντιμετώπιση του παιχνιδιού: Όταν είσαι επαγγελματίας αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αυτό κάνω κι αυτό θέλω να μεταδώσω στους παίκτες μου. Σε παιχνίδια σαν το αυριανό θέλουν να παίζουν όλοι.

Για τη Γρανάδα: Η Γρανάδα είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι μια ομάδα που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ένας σύλλογος με λίγους πόρους. Είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, που κυνηγάει πολύ την πλάτη της αντίπαλης άμυνας με κάθετες κινήσεις, είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας έχουμε έρθει με την πίστη ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και με αυτόν τον στόχο θα μπούμε στο γήπεδο αύριο.

Για το παιχνίδι που περιμένει: Καταρχάς η δική μου γνώμη είναι ότι η απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα είναι γενικά καλή, αλλά η επιθετική μας λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αύριο πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα δούμε δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που στο τέλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Κλείνοντας, ανέφερε: Αυτό που μας αφήνει αισιόδοξους είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και σίγουρα καταλαβαίνω πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο τέλος. Πρέπει να κοιτάμε τη γενικότερη εικόνα και η γενικότερη εικόνα είναι ότι ούτε γίναμε η καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε την Μπενφίκα, ούτε γίναμε η χειρότερη ομάδα επειδή δεν κερδίσαμε την Ομόνοια. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει είναι να πιστέψουμε στην δουλειά που γίνεται και να ενώσουμε όλη αυτή την απόδοση που έχουμε με τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης