ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Φιλίποφ: “Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ”

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ μίλησε στο PAOKDAY για την περσινή σεζόν και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, την ανανέωση του συμβολαίου του με τον “Δικέφαλο του Βορρά” αλλά και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για την περσινή σεζόν και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ:  Δεν μπορώ να πω πολλά για την περσινή σεζόν γιατί ήμουν μονο για 1,5 μήνα. Όμως από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα έκανα αυτά τα οποία ήξερα και μπορούσα. Είναι πολύ καλό ότι μπορέσαμε και κατακτήσαμε το κύπέλλο Ελλάδος.  Μας έμεινε η αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά εντάξει σε εκείνα τα τρία παιχνίδια ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός μας κέρδισε με 3-0 στα παιχνίδια και έδειξε πως ήταν καλύτερος.”

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: ” Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον ΠΑΟΚ και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάει μπροστά.”
Για τους στόχους της νέας σεζόν: “ Οι στόχοι γι αυτή την μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ είναι πάντα οι ίδιοι. Πρωτάθλημα, κύπελλο και να πρωταγωνιστούμε παντού!
Για την μεταγραφές που έκανε η ομάδα:“Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τις μεταγραφές τώρα αλλα όταν η ομάδα θα είναι κομπλέ. Αυτό που θα σας πω είναι πως ξέραμε από την περσινή σεζόν τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομαδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτούς τους που χρειαζόμαστε. Παίκτες που ξέρουν να πρωταγωνιστούν. 
injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης