ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: «Ευχαριστημένος, αλλά…»

O Kώστας Φλεβαράκης μετά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στις δηλωσεις του τόνισε πως  έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά  η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια σημεία του παιχνιδιού της

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:  Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι με χαρά και με τιμή συμμετέχουμε για ακόμα μια φορά στα Μαυροσκούφεια. Όσον αφορά το παιχνίδι, όταν οι ομάδες είναι καινούριες θέλουν να δείξουν πολλά, το θέμα είναι ότι πολλές φορές θες να δείξεις με τον λάθος τρόπο. Αυτό που κρατάω είναι το πάθος των παιδιών, λείπουν οι λεπτομέρειες και ο κοινός τρόπος σκέψης, αλλά πρέπει να κοντρολάρουμε το πάθος μας ώστε να μην γίνονται κάποια αμυντικά λάθη ή αχρείαστα φάουλ στον αντίπαλο, που του δίνουν εύκολους πόντους. Από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε να τα φέρουμε εις πέρας. Τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι το γρήγορο τέμπο, αλλά η διάθεση που έδειξαν στο παιχνίδι θα πρέπει να μας βοηθήσει και στη συνέχεια.

Για την γρήγορη μείωση του σκορ από τον Πανιώνιο στους 3 από το +17 του ΠΑΟΚ: Όταν δίνεις εύκολα βολές είναι λογικό να γίνουν αυτά, η διαχείριση μιας διαφοράς είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχουμε να σκεφτούμε, δεν νομίζω επίσης ότι αυτή η διαφορά ήταν και αντιπροσωπευτική του αγώνα, σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε στην διαχείριση των αγώνων, και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο παιχνίδι με το παιχνίδι.

Για τον Μαργαρίτη: Ο Βαγγέλης την Δευτέρα θα μπει κανονικά στην προπόνηση.

Αν δούμε ανάλογες εμφανίσεις από τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια: Αυτή η ομάδα λόγω φύσης και χημείας, θα πηγαίνει σε γρήγορο ρυθμό… Αυτό μπορούμε να υποστηρίξουμε καλύτερα από το set παιχνίδι, το οποίο φυσικά θα δουλέψουμε, αλλά κυρίως θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα, και να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία στο τρέξιμο και μέσα στην ρακέτα.

Αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ σκληρά, καθώς το απαιτεί το σύγχρονο μπάσκετ: Είναι παιδιά που όταν χρειαστεί να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να παίξουν με μεγαλύτερο πάθος, θα το κάνουν, χρειάζεται πολύ να παίξουμε με το σώμα, και όταν το ζητάει το παιχνίδι θα πράξουμε αναλόγως.

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης