ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒETDAY

Γερμανική δυάδα σε απόδοση 4.05

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Άρη Λιάπη στο PAOKDAY

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λέει θυμόσοφος λαός μας και δεν έχει καθόλου άδικο. Έτσι και στην περίπτωση της Γερμανίας πού μετά το τεράστιο πρώτο βήμα των ομάδων για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έρχεται το δεύτερο και πιο εύκολο φυσικά , πού δεν είναι άλλο από την συνέχιση των αγώνων.

Μπορεί η Γερμανοί να έχουν δείξει τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με την τεχνογνωσία που εφαρμόζουν , το ίδιο όμως δεν μπορεί να συμβεί τόσο εύκολα και στην Αγγλία όπως φαίνεται, καθώς μετά την ανακοίνωση της βρετανικής ομοσπονδίας για επανέναρξη των προπονήσεων 6 θετικά κρούσματα σε ομάδες της premier League φαίνεται πως είναι ικανά να μεταθέσουν για πολύ αργότερα την επανεκκίνηση του πιο δημοφιλούς πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Μετά από λίγες ημέρες χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στοιχηματικά, η στήλη μας επιστρέφει με δύο επιλογές για σήμερα Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα θα επικεντρωθούμε στην μοναδική αναμέτρηση της Μπουντεσλίγκα το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα στην Χέρτα Βερολίνου και την Ουνιόν Βερολίνου. Και η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από την 2η κατηγορία στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Νυρεμβέργη με την Αουε.

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης