ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η “μάχη” των “ερυθρόλευκων” ΜΜΕ για την ελεγχόμενη ΕΕΑ και τον Γιαρένη

Τα “ερυθρόλευκα” ΜΜΕ από την στιγμή που βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την εκδίκαση της υπόθεσης για την δήθεν πολυϊδιοκτησία από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ξεκίνησαν τον αγώνα για την στήριξη της ελεγχόμενης και διορισμένης ΕΕΑ και την στήριξη στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Ηλία Γιαρένη.

Εδώ και λίγες ώρες ξεκίνησαν εκ νέου την “μάχη” να μετατρέψουν με νύχια και με δόντια μια εισήγηση μιας ελεγχόμενης και διορισμένης ΕΕΑ  σε απόφαση  που έχει βάση σε δικαστήριο.

Πράγματα τα οποία δεν μπορούν να συμβούν σε ένα σοβαρό δικαστήριο και αυτό αποδείχθηκε με την απόφαση του CAS πριν από λίγους μήνες που ουσιαστικά έριξε στο κενό τα αστεία επιχειρήματα της άλλης πλευράς.

Από την άλλη υπάρχει ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Ηλίας Γιαρένης  που δεν είχε εκλεγεί στην ΓΣ της ΕΠΟ  αλλά βρέθηκε στην Εφέσεων ως επιλαχών μετά τις παραιτήσεις που υπήρξαν και τελικά αποφασίστηκε να αναλάβει πρόεδρός της.

Φυσικά με τον κύριο Γιαρένη τίθεται ηθικό θέμα, καθώς  οι δύο κόρες του  μην ξεχνάμε πως είναι αθλήτριες του Ολυμπιακού.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δεν αμφισβητείται η ακεραιότητα του δικαστή αλλά τίθεται  σίγουρα ηθικό ζήτημα για την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης