ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“Η προσοχή μας μόνο στο ποδόσφαιρο και οχι σε άλλα πράγματα…”

Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Χαρά Δημητρίου μίλησε  αποκλειστικά στο PAOKDAY για τη νίκη κόντρα στο Μεσολλόγι,για το μηδεν παθητικό, το παιχνίδι με την Γλυφάδα και φρόντισε να σχολιάσει όλα αυτά τα οποία γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου: 

Για τη νίκη κόντρα στο Μεσολόγγι: “Στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι παίξαμε αρκετά καλά αλλά δυσκολευτήκαμε στην αρχή και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο λόγω του αγωνιστικού χώρου και την πίεση που άσκησε η αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η εικόνα μας ήταν καλύτερη. Καταφέραμε να παίξουμε ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και να βγάλουμε πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του αντιπάλου μας. Για ακόμα μία Κυριακή κάναμε το αυτονόητο και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και κρατήσαμε και το μηδέν παθητικό Πού είναι ο απόλυτος Στόχος μας.”

Για το αν το μηδέν παθητικό  αγχώνει την ομάδα:“Σε κάθε αγώνα που θα έρθει από δω και πέρα θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Εμείς οι ίδιες με την απόδοση μας το κάναμε τόσο εύκολο και  έχουμε βάλει έναν ακόμη στόχο να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό.”

Για τον αγώνα με την Γλυφάδα: “Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και στο παιχνίδι με την Γλυφάδα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση για να φτάσουμε στη νίκη. Στόχος φυσικά είναι να παίξουν όμορφο, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και για τους φιλάθλους που έρχονται και μας παρακολουθώντας την Νέα Μεσημβρία.”

Για όλα αυτά που γίνονται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:” Όσον αφορά το ανδρικό ποδόσφαιρο είμαι απογοητευμένη με τις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται. Θεωρώ πως τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Είναι άδικο κάποιος σύλλογος να κάνει τέτοιες άσκοπες επιθέσεις σε έναν άλλον όπως την δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως ο καθένας θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του και να δουλεύει για την ομάδα του για να πετύχει τους στόχους του.Χωρίς να στρέφει την προσοχή του σε άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον ποδόσφαιρο.”

 

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης