ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ιβάν τα δικά σου λάθη είναι και δικά μας….

O Στέλιος Παπαντωνίου φροντίζει να στείλει το δικό του μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη για τα λάθη και τις αστοχίες της φετινής σεζόν

Μπορεί η φετινή σεζόν για την ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράγματα τα οποία είναι δεδομένα.

Στην αρχή της χρονιάς έγιναν αρκετά λάθη και ουσιαστικά το πράγμα στράβωσε αρκετά νωρίς προκειμένου να είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει στα ίσα του στην μέση της φετινής σεζόν.

Όπως φάνηκε ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να αλλάξει η κατάσταση με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε  στο σήμερα….

Το σημαντικότερο την δεδομένη χρονική στιγμή   είναι η σωστή διαχείριση της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί και ο σωστός καταμερισμός των ευθυνών για την φετινή αποτυχία.

Τα κακό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι η κριτική μερικές φορές που ασκείται και ο τρόπος που εκφράζεται είναι τέτοιος που μηδενίζει και ίσως μερικές φορές ισοπεδώνει την προσφορά ορισμένων. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφεύγεται σε τέτοιες περιπτώσεις….

Στην περίπτωση της οικογένειας Σαββίδη τις τελευταίες ημέρες πάει να γίνει κάτι ανάλογο….

Σίγουρα υπάρχει μερίδιο ευθύνης και από την πλευρά τους για την φετινή αποτυχημένη σεζόν, ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε και όλα αυτά που μας πρόσφερε με την παρουσία του στην ομάδα.

Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να βρω άλλοθι για να  φανώ καλός στα μάτια της οικογένειας Σαββίδη, δεν είχα και δεν έχω τέτοιους σκοπούς. Αυτά είναι για άλλους και όχι για εμένα…. Απλώς θεωρώ πως είναι καλό να βάζουμε όλα τα δεδομένα πάνω στην ζυγαριά για να μπορέσουμε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα.

Με το τέλος των play off  θα επιστρέψω και θα καταγράψω αναλυτικά όλα τα λάθη και τις αστοχίες που οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Αυτό αποτελεί προσωπική δέσμευση!

“Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου χρέη” είχε πει ο Ιβάν Σαββίδης στα πρώτα δύσκολα χρόνια που ήρθε στην ομάδα. Τότε που ο μεγάλος βραχνάς των χρεών είχε μετατραπεί σε θηλιά γύρω από τον λαιμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τώρα που το πράγμα πάει να ξεφύγει όσον αφορά τον τρόπο που ασκείται η   κριτική στην οικογένεια Σαββίδη έχω να πω το εξής: “Ιβάν τα δικά σου  λάθη είναι και δικά μας λάθη γιατί ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα είναι οικογένεια”

Όταν όλοι όσοι σχετίζονται με τον σύλλογο (εντός και εκτός) μπορούν να λειτουργούν και να εκφράζουν στο ίδιο μουντ τις απόψεις τους  τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει να φοβάται τίποτα…

Όσο όμως ακόμη υπάρχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις πάντα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές θα υπάρχει ο κίνδυνος να χυθεί ο κουβάς με το γάλα…

Διαβάστε επίσης