ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Καλμαζίδη στο PAOKDAY”Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να πάρει ο σύλλογος αυτό που του αξίζει”

Ο προπονητής των επιτυχιών του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο PAOKDAY  για την επιστροφή του στον “Δικέφαλο”,για τους στόχους της νέας σεζόν αλλά και για το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, όπου γνώρισα και έζησα εκπληκτικές και μοναδικές στιγμές.Η φύση της δουλειάς μου είναι πολλές φορές συνδεδεμένη με αλλαγές και διαφορετικές προκλήσεις. Το γεγονός ότι επέστρεψα στον ΠΑΟΚ την συγκεκριμένη στιγμή, ήταν και λίγο τυχαία. Η πορεία μου στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική και οι προτάσεις αρκετές. Ωστόσο μετά από κάποιες επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όταν επέστρεψα Ελλάδα πριν από ένα μήνα, με έκαναν να ξανασκεφτώ το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Για τις αλλαγές που χρειάζονται  για να επιτευχθούν οι στόχοι την φετινή σεζόν:

Παρακολουθούσα κάπως το ελληνικό πρωτάθλημα από μακριά, αλλά χωρίς να ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Για αυτό δεν ξέρω ακριβώς γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε την πορεία που ήθελε. Πρέπει να βρούμε τρόπους και λύσεις όλοι μαζί έτσι ώστε να κάνουμε καλύτερη πορεία στο μέλλον.
Ο κόσμος στο άκουσμα της πρόσληψή σας ενθουσιάστηκε.Τι σημαίνει αυτο για εσας και αν θέλετε να τους πείτε κάτι.

Την αγάπη του κόσμου φυσικά την νιώθω και την εισπράττω. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά παράλληλα και ευθύνη. Θέλω όμως να πω στον κόσμο ότι δεν έχω κάποιο «μαγικό ραβδί» που θα φέρει τίτλους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να πάρει ο σύλλογος αυτό που του αξίζει.

Για το γεγονός πως θα  συμμετάσχουν στο πρωταθλημα μόνο 8 ομάδες:

Το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, με 8 δυνατές ομάδες. Για πρώτη φορά βλέπουμε ελληνικές ομάδες να προγραμματίζουν τόσο νωρίς την επόμενη περίοδο. Πράγμα πολύ καλό. Ο ανταγωνισμός αυτός θα βελτιώσει και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Βλέπουμε πολύ καλές μεταγραφές ξένων παικτών και επιστροφή κορυφαίων Ελλήνων.

Για τις κινήσεις της ομάδας και προς τα που θα κινηθείτε ως φιλοσοφία:

Όλοι μαζί στον σύλλογο προσπαθούμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα, πάντα με τις δυνατότητες του συλλόγου. Η διοίκηση για να προλάβει τις εξελίξεις και τα γεγονότα, προσπάθησε να κινηθεί έγκαιρα. Μερικές πριν την συμφωνία μας, και άλλες μετά. Τελειώνοντας θέλω πάλι να επισημάνω ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε την ομάδα στα ψηλότερα επίπεδα. Το όνειρο όλον μας είναι να ζήσουμε τις απερίγραπτες στιγμές μαζί με τον λαό του ΠΑΟΚ πριν από λίγα χρόνια. Καλό καλοκαίρι και Καλή σεζόν με ΥΓΕΙΑ

 

paokbc
mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης