ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάποιον τον πόνεσε πολύ, η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ!

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες..

Πολύς ντόρος έχει γίνει για την φετινή κατάκτηση του Κυπέλλου από τον δικέφαλο του Βορρά! Τα μηνύματα, που εκλαμβάνουμε κάνοντας μια βόλτα στα Social Media αλλά και στις Ιστοσελίδες προσκείμενες στον Ολυμπιακό, είναι τέτοια που δείχνουν πως προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Γίνεται προσπάθεια υποτίμησης της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επίσης γίνονται αναφορές σε αριθμούς τροπαίων κλπ. Ο λαός του ΠΑΟΚ ωστόσο το έχει τονίσει επανειλημμένα, “δεν έχουμε γίνει ΠΑΟΚτσήδες για τα τρόπαια”. Άλλωστε ποτέ δεν ήταν ο αυτοσκοπός, μόνο οι τίτλοι (και με όποιον τρόπο θέλουν ας έρθουν)

Η πραγματική ουσία βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Πόσες φορές εμείς οι ίδιοι μας έχουμε κατηγορήσει τους παίκτες μας, για τον τρόπο που εμφανίζονται, για το ότι σε παιχνίδια μπήκαν χωρίς να μάχονται, χωρίς ψυχή, χωρίς να τα δίνουν όλα! Αυτό δεν είναι απλά εσωστρέφεια, αλλά είναι υγεία! Κάτι που δεν έχουν οι φίλαθλοι άλλων ομάδων. Προτιμούν να ρίξουν την ευθύνη σε οτιδήποτε άλλο (διαιτησία, εύνοια αντιπάλων) παρά να ρίξουν τα βέλη στην ομάδα τους, όταν πραγματικά η ευθύνη είναι δική τους!

Δυστυχώς από σήμερα και για έναν μήνα θα πάθουμε έλλειψη ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες επιστρέφουν στις 21 Ιουνίου. Τότε αρχίζει η προετοιμασία: Τότε επιστρέφει για προετοιμασία ο ΠΑΟΚ και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι! Θα πρέπει να μαζέψουμε όση υπομονή έχουμε λοιπόν.. Να παρακολουθούμε φυσικά την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, χωρίς να επηρεαζόμαστε καθώς όπως κάθε χρόνο ακούγονται πάρα πολλά ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση με διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Όσοι πόνεσαν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν και αύριο.. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ τους πληγώνει συνεχώς με τις κατακτήσεις τίτλων πεντακάθαρων και χωρίς ίχνος διαπλοκής.. Πρέπει να αρχίσουν να το συνηθίζουν..

paokbc
mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης