ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταγγέλλει τα μέλη της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει προσφυγή στα διαιτητικά δικαστήρια κατά των μελών της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού που εκδίκασε σαν την υπόθεση του Δικεφάλου.

Ο λόγος είναι πως ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε δύο μέρες πριν την εκδίκαση φρόντισε να αντικαταστήσει δύο από τα πέντε μέλη της επιτροπής ορίζοντας δυο νέα μέλη από το Πανεπιστήμιο Πειραιά στην ΕΕΑ!

Συγκεκριμένα, έγινε αντικατάσταση ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους, κ.κ. Τριανταφυλλάκη και Αυγητίδη, από τους Νικόλα Φαραντούρη και Αριστέα Σινανιώτη.

Επίσης Αυγενάκης επέλεξε να μην εφαρμόσει το ισχύον νομικό πλαίσιο που διασφάλιζε τη διαφάνεια στην επιτροπή καθώς σύμφωνα με το «Νόμο Βασιλειάδη» (4603/19) και τις διατάξεις περί της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), στο Άρθρο 4 (παρ.2) αναγράφεται με ξεκάθαρο τρόπο πως: «τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α., τακτικά και αναπληρωματικά, διορίζονται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 32 του Κανονισμού της Βουλής».

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης