ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Η Ξάνθη έχει κανονικό επενδυτή, ο Καρυπίδης στέλνει τον ξάδερφο του»

Αλέξης Κούγιας, που φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως η Ξάνθη έχει κανονικό επενδυτή, ο Καρυπίδης στέλνει τον ξάδερφο του.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

«Στην ΑΜΚ φαίνεται ότι μπήκαν τα χρήματα στην Ξάνθη και εγώ στην Παναχαϊκή είχα μετοχικό κεφάλαιο 6.000.000 ευρώ. Αγόρασε το γήπεδο και τα τρία βοηθητικά ο Πάπας, πόσο το αγόρασε όμως; Αγόρασε μια ομάδα Β’ Εθνικής, χωρίς παίκτη, μια ομάδα χωρίς οπαδούς και θα παιζει σε ένα γήπεδο που δεν του ανήκει. Εσείς τι σκέφτεστε; Αν είναι 4.000.000 ευρώ το ποσό αγοράς, τότε πρέπει να φανεί αυτό.

Όταν κάνεις αγοραπωλησία γης, φαίνονται όλα σε συμβολαιογραφικά χαρτιά. Κουμάντο στην Ξάνθη κάνει ο Μπάμπης ο Τσετινές και δυο άτομα από την Θεσσαλονίκη που έχουν 1% των μετοχών της Ξάνθης. Ο Μπιλ Πάπας δεν έχει έρθει ούτε μια φορά στην Ελλάδα ακόμα ενώ έχει δώσει τόσα λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι η Ξάνθη έχει κανονικό ιδιοκτήτη και μακάρι να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Να έχει κανονικό ιδιοκτήτη και όχι όπως ο Άρης που έχει μεγαλομέτοχο τον ξάδελφο του Καρυπίδη, που έρχεται ο Καρυπίδης στα Δ.Σ της Λίγκας και γελάμε. Του έκλεψαν τις εισπράξεις του αγώνα από το χωριό, πήρε 285.000 ευρώ, λες και δεν έχει χρηματοκιβώτιο για να φυλάξει κάπου. Δεν ξέρω τι έχει γίνει σε αυτή την υπόθεση…».

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης