ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Στη Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ»

Ο τεχνικος του ΠΑΟΚ, Ραζβαν Λουτσεσκου μετά το τέλος του φιλικου αγώνα τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με όλους τους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε και στον Μπισεσβαρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι φυσιολογικό να μέτρα το αποτέλεσμα αλλά είμαστε σε ένα στάδιο που μέτρα περισσότερο η προετοιμασία. Υπάρχουν δυο φιλοσοφίες η μία που υπολογίζει τα φιλικά η άλλη όχι τόσο πολύ. Οι παίκτες μπαίνουν για να κερδίσουν αλλά μετά το ξεχνάμε το παιχνίδι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό αλλά και σε αυτό με την Σαρλερουά: 

«Διαφορετικά παιχνίδια το σημερινό με αυτό με τη Σαρλερουα. Αλλά κι αυτό με τη Σαρλερουά ήταν καλό. Σήμερα είδαμε ότι οι παίκτες ήθελαν να ελέγξουν ολόκληρο το παιχνίδι. Υπάρχουν λάθη και αντιδράσεις που είναι λογικό να υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Οι αντιδράσεις μας λείπουν επειδή δεν είμαστε φρέσκοι και επειδή οι αυτοματισμοί είναι καινούργιοι. Αλλά κρατάω τη διάθεση όλων».

Για την πορεία των φιλικών:

«Είμαι χαρούμενος για το είδος των φιλικών είχαν αρκετή ένταση με ομάδες που έπαιξαν δυνατά»

Για την αναχώρηση του Ουάρντα και την περίπτωση Μπίσεσβαρ: 

«Ο Ουάρντα ζήτησε άδεια λόγω κάποιον θεμάτων που είχε και του δόθηκε. Όσο για τον Μπίσεσβαρ, θα είναι μαζί μας από την πρώτη μέρα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες».

paokbc
mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης