ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

VERIOTIS

Νέα… ΠΑΟΚ Μέρα ξεκινά

Ο Veriotis κάνει το ντεμπούτο του στο PAOKDAY και σας συστήνεται…

Γενικά πολλά είναι αυτά τα οποία ούτε κατά διάνοια δεν φαντάστηκα πως θα συμβούν όταν ξεκίνησε όλο αυτό το σκηνικό με το PAOK Veriotis.

Ok, μπορεί ο Veriotis να έχει προσφέρει διάφορα καλά και ο κόσμος να τον γούσταρε και να τον συμπάθησε για αυτά αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως όλα αυτά συνέβησαν επειδή υπάρχει ο ΠΑΟΚ.
Πολλές γνωριμίες έγιναν, πολλές φιλίες ξεκίνησαν, όπως άλλωστε έκαναν την εμφάνιση τους και εχθροί και νέες επιλογές έκαναν την εμφάνιση τους.

Και φτάσαμε λοιπόν ως εδώ που είμαστε σήμερα και να γράφω για το PAOKDAY. Επειδή οι μέρες μας οφείλουν να είναι γεμάτες ΠΑΟΚ. Και πάντα με γνώμονα να εκφραζόμαστε έχοντας ως επικεφαλίδα τα 4 γράμματα.

Πάντα να γράφουμε, να εξιστορούμε, να διηγούμαστε, να αρθρογραφούμε, να τα λέμε, να κάνουμε μουχαμπέτι, να προβληματιζόμαστε, να παιδεύουμε τα πληκτρολόγια με αποχρώσεις πάντα ασπρόμαυρες και ΠΑΟΚτσήδικες.

Αν μη τι άλλο, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός να ανοίγει μπροστά σου άλλη μία πόρτα και να σου δίνει ένα site την ευκαιρία να γράψεις για αυτά που νιώθεις και αγαπάς, για αυτά που γουστάρεις και σε εκφράζουν.

Είναι μία αναγνώριση από όπου κι αν το πιάσεις!

Προσωπικά, επιθυμώ να είναι και μια win-win κατάσταση από την οποία όλοι θα βγουν ευχαριστημένοι.

Ένα Ευχαριστώ λοιπόν εκ μέρους μου στο PAOKDAY.

Καλό μήνα δεν είπαμε… Καλό Μήνα λοιπόν και Καλή Αρχή!

Θα τα λέμε κι από δω. Ήδη ξεκινήσαμε!

Και με το δύο στα δύο σήμερα στο πρωτάθλημα! Να πηγαίνει ο ΠΑΟΚ καλά για να είμαστε κι εμείς καλύτερα.

Με την Νίκη!

paokbc
mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης