ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νερατζάκης:”Προσπαθούμε να χτίσουμε σταθερές βάσεις στον ΠΑΟΚ”

Ο Στάθης Νερατζάκης, μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ  μίλησε στο PAOKDAY για τα πρώτα συμπεράσματα από την ομάδα, για τον Χατζόπουλο και τη νέα διοίκηση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Δημήτρη Σπρίτο:

Για τα πρώτα συμπεράσματα που έχουνε βγει για την ομάδα μετά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Λάρισα και ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:

“Το θετικό σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι ότι η ομάδα χτίστηκε και ξεκίνησε την προετοιμασία της εγκαίρως. Όπως όμως και σε πολλές ομάδες, η μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του κορονοϊού, έφερε αρκετά προβλήματα τραυματισμών κατά τη διαδικασία επανένταξης των αθλητών σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά όμως, καταφέραμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν να δούμε το βαθμό ετοιμότητας που βρισκόμαστε στα πράγματα που δουλεύουμε και να το συνδυάσουμε με την πρώτη νίκη για τη φετινή σεζόν”.

Για το αν  κόσμος μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις της διοίκησης ο κόσμος θα στηρίξει στην ομάδα:

“Νομίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες ζούμε προσπαθεί να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί όλα τα τμήματα του συλλόγου. Σίγουρα το τμήμα του μπάσκετ βιώνει μια δύσκολη κατάσταση, όπως άλλωστε ανέφερε ο κ. Χατζόπουλος.Nομίζω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα δείγματα”.

Για τον  κ. Χατζόπουλο και με την υπόλοιπη διοίκηση ώστε να κρατήσουν ζωντανό το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ:

“Η τωρινή διοίκηση του ΠΑΟΚ αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαχειριστούν την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, με ανιδιοτέλεια. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι η ενασχόλησή τους με τον σύλλογο έχει σαν μοναδικό στόχο να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κάνει βήματα μπροστά και σιγά σιγά να μπορέσει να βρεθεί ξανά στο μέλλον στο δρόμο των επιτυχιών”.

Ένα μήνυμα στον κόσμο ώστε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται: 

“Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι ότι όσοι βρισκόμαστε στον σύλλογο αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να χτίσουμε σταθερές βάσεις για να μπορέσει η ομάδα να προχωράει βήμα βήμα προς την κατεύθυνση που αρμόζει η ιστορία της. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως η στήριξή του είναι απαραίτητη σε όλους όσους εκπροσωπούν το σύλλογο”.

Γι’ αυτά που θα πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό ΠΑΟΚ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι:

“Η φετινή σεζόν αγωνιστικά ξεκινά με δύο σημαντικά στοιχεία. Η πλήρης ανανέωση του ροστερ, καθώς στην ομάδα έμειναν από πέρσι μόνο ο Μαργαρίτης και ο νεαρός Ιατρίδης και η μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας. Οπότε το σημαντικότερο όλων είναι να αποκτήσει η ομάδα χημεία και σταθερότητα στην αρχή και να θέτει μικρούς και κοντινούς στόχους που θα φέρουν ισορροπία, γιατί από τα πρώτα δείγματα γενικότερα στον αθλητισμό φαίνεται ότι θα έχουμε μια απρόβλεπτη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα”. 

Διαβάστε επίσης