O μέσος του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο κλήθηκε στην αποστολή για την Εθνική Βραζιλίας ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων, ωστόσο αναμένεται να συζητηθεί το θέμα με τον τεχνικό της ομάδα Ραζβάν Λουτσέσκου και να παρθεί μια απόφαση.
Στον “Δικέφαλο” γνωρίζουν πως είναι τιμή για τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα.Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι κλήσεις αυτές δεν είναι δεσμευτικές για τους συλλόγους.
Ο 24χρονος χαφ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και σημείωσε:
«Έμαθα για την κλήση ενώ πετούσα πίσω στην Ελλάδα. Ήταν μια στιγμή που δημιούργησε ιδιαίτερα συναισθήματα. Είχα την τιμή και το προνόμιο να υπερασπιστώ το εθνόσημο αρκετές φορές στις πιο μικρές κατηγορίες.
Ωστόσο το να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι κάτι ιδιαίτερο και απερίγραπτο συναίσθημα. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη Βραζιλία και να φέρουμε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο»


