ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Δημήτρης Χατζηισαΐας στο PAOKDAY

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στο PAOKDAY και στον Στέλιο Παπαντωνίου.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας εδώ και λίγες ημέρες είναι παίκτης παίκτης του ΠΑΟΚ καθώς πήρε μεταγραφή στην Τουρκία για την Ριζεσπόρ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο PAOKDAY  για την μεταγραφή του, για τον ΠΑΟΚ, τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με τον Άγιαξ.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες σου εντυπώσεις μετά την μεταγραφή σου στην Ριζεσπορ;

“Είμαι στην Τουρκία μια εβδομάδα σχεδόν και έχω καταλάβει πως η Ριζεσπόρ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα σε όλους τους τομείς. Συνεχιζουμε την προετοιμασία μας με φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 18 Αυγούστου.”

 Για το πέρασμα σου από τον ΠΑΟΚ και αν θα ήθελες να επιστρέψεις κάποια στιγμή;

“ΠΑΟΚ ήμουν από μικρό παιδί. Πήγαινα στο γήπεδο της Τούμπας με τον πατέρα μου για να παρακολουθώ τα παιχνίδια της ομάδας από κοντά. Το να παιξω με την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν ένας στόχος που τον έκανα πραγματικότητα. Όσον αφορά το μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει …”

 Ήσουν κανονικά στην προετοιμασια του ΠΑΟΚ ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον Αμπέλ Φερειρα;

Ήμουν από την αρχή στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα. Έίναι ένας πολύ καλό προπονητης που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Σου μιλάει ατομικά για το πως μπορείς να βελτιώσεις στοιχεία πάνω πάνω στο παιχνίδι σου. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στον ΠΑΟΚ.”

 Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ;

“Σίγουρα ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.Ο ΠΑΟΚ από την άλλη όπως τον έζησα εγώ στην προετοιμασία στην Ολλανδία  μου βγάζει ότι μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο και να έχει μια καλή πορεία.”

Διαβάστε επίσης