ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Φλεβαράκης είναι επιλογή που ξέρει από ΠΑΟΚ

Γράφει στο PAOKDAY o Μάκης Δροσινός για την πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη στην θέση του προπονητή μπορεί να βαδίσει σε πιο ασφαλή μονοπάτια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Η συγκεκριμένη επιλογή την δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί την πιο καλή λύση για τους ανθρώπους που τρέχουν το τμήμα τόσο στην ΚΑΕ όσο και στον ΑΣ ΠΑΟΚ που  έχει αναλάβει το βάρος να επαναφέρει την φυσιολογικότητα στο τμήμα.

Η επιλογή του Φλεβαράκη για τον “ασπρόμαυρο” πάγκο έχει στοιχεία  πολύ σημαντικά και έχουν να κάνουν με την γνώση που έχει από τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και τον τρόπο που λειτουργούν αρκετά πράγματα στο Παλατάκι.

Ειναι ένας άνθρωπος που  δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και ξέρει τον τρόπο να δημιουργήσει μια ομάδα που θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας κατα την διάρκεια της σεζόν

Τέλος  αξίζει να σημειωθεί πως φέρνει μαζί του και την  αύρα του κυπέλλου του 1999 που μπορεί να δώσει αυτοπεποήθηση και νοοτροπία νικητή στους παίκτες που θα έρθουν ενόψει της δύσκολης σεζόν που έχουν μπροστά τους.

Διαβάστε επίσης