ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λάμπρου είπε το προφανές…

Σχολιάζει ο Στέλιος Παπαντωνίου το θέμα που προέκυψε με τον Λάμπρου

Από την στιγμή που ο Λάμπρου δημοσιοποίησε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ένας ανεξήγητος “πόλεμος” εναντίον του στα social media.

Μία “επίθεση” η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ανεξήγητη, καθώς για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε ομάδα και αν βρίσκεται ο μεγάλος στόχος είναι να αγωνίζεται και όχι να κάθεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και να παίρνει μόνο τα χρήματα.

Ο Λάμπρου αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί γιατί έχει όνειρα και φιλοδοξίες για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η κατάσταση που υπάρχει αυτήν την στιγμή με τον Λάμπρου να μην έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής στην ομάδα κάνει κακό και στους δύο. Αρχικά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και κατά δεύτερον στην ίδια την ομάδα, οπου με την λάθος εκτίμηση που έκανε να τον κρατήσει στο ρόστερ χωρίς να του δίνει χρόνο συμμετοχής ρίχνει την ποδοσφαιρική του αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Γιατί σε περίπτωση που ο Λάμπρου ήταν κάπου δανεικός και έπαιζε όπως τα προηγούμενα χρόνια ήταν και πολύ πιθανό σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τον χωρέσει στο ρόστερ του να τον πουλήσει με αρκετά χρήματα.

Για αυτό καλό θα ήταν πριν κάνουμε κάποια κριτική να μπαίνουμε πρώτα στη θέση του άλλου και κατά δεύτερον να μελετάμε και άλλους παραμέτρους που πολύ πιθανόν να μην μας έρχονται στο μυαλό με την πρώτη σκέψη…

Διαβάστε επίσης