ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ΠΡΑΞΕΙΣ για να σωθεί…

Ο Στέλιος Παπαντωνίου γράφει για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο PAOKDAY

Η εκτός έδρας ήττα από τον Ηρακλή πιστοποίησε αυτό που όλοι λίγο-πολύ ξέραμε και δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα παλέψει σκληρά για την παραμονή του στην Α1.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με τον δικέφαλο να κάνει αρνητικό ρεκόρ, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που πετυχαίνει μόνο τρεις νίκες!

Πλέον όλοι καταλαβαίνουν την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στο ιστορικό τμήμα μπάσκετ τόσο στο αγωνιστικό (μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος φτάνει) αλλά και στο οικονομικό καθώς αρκετοί παίκτες βρίσκονται πίσω στις πληρωμές τους.

Η κατάσταση είναι οριακή σε όλα τα σημεία και τα λόγια δεν φτάνουν για να μπορέσουν να δώσουν λύσεις.

Ο ΠΑΟΚ για να σωθεί πλέον χρειάζεται πράξεις!!!

Και όταν λέμε πράξεις χρειάζεται χρήματα ετσι ώστε να προχωρήσουν σε δύο με τρεις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσει έστω και την τελευταία στιγμή να σώσει την χρονιά και να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α2.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ενεργοποιηθεί και να βγει μπροστά ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι έχουν τόσο την γνώση οσο και τα χρήματα για να μπορέσει το ιστορικό τμήμα να αποφύγει το μοιραίο.

Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις για τις ευθύνες που οδήγησαν το ιστορικό τμήμα μπάσκετ σε αυτήν την κατάντια έχουν γίνει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα γίνουν και μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι την ευθύνη την έχουν ο Μπάνε  Πρελεβιτς, ο Ζουρνατζίδης που αποδέχθηκε την χωρίς λόγο αύξηση του μπάτζετ, ο Κατσαρής  που απλά παρακολουθούσε την οικονομική κατηφόρα, ο Σταυρόπουλος που ποτέ δεν ήξερε και δεν άκουσε, αλλά έδωσε την υπόθεση σωτηρίας σε έναν τόσο άπειρο προπονητή όπως ο Χαραλαμπίδης, αλλά και για τους ηθικούς αυτουργούς που κανουσαν το δάχτυλο επικριτικά σε όσους τολμούσαν να χτυπήσουν το καμπανάκι του κινδύνου.

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης