ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“O ΠΑΟΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος με εξαιρετική δομή”

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ,  Henrique Batagim μίλησε στο PAOKDAY  για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόνν, την πόλη της Θεσσαλονίκης και την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Δημήτρη Σπρίτο και στο PAOΚDAY:

Για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη: “Μέχρι στιγμής συνειδητοποίησα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος με εξαιρετική δομή! Η πόλη είναι υπέροχη! Έχω ήδη αυτήν την αγάπη για την Ελλάδα”.

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: “Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα τους ίδιους στόχους με την αρχή της σεζόν! Στο πρωτάθλημα άθε βαθμός αξίζει πολύ! Έχουμε λοιπόν ξεκαθαρίσει στους εαυτούς μας  ότι πρέπει να είμαστε στο 150% όλη την ώρα για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε για τον τίτλο”.

Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: “Tον πρώτο χρόνο που ήρθα να παίξω στην Ευρώπη είχα την ευκαιρία να παίξω με την ομάδα του ΠΑΟΚ που ήταν πρωταθλητής εκείνη τη χρονιά, όταν είχα την ευκαιρία να έρθω συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία να κάνω κάτι υπέροχο! Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά όλοι θέλουμε να πετύχουμε”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: “Σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι αυτό το ζήτημα είναι πολύ περίπλοκο. Φυσικά ήθελα να είμαστε σε θέση να παίξουμε, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα πρέπει να βρει τη λύση για αυτό. Ελπίζω ότι οι υπεύθυνοι θυμούνται ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ, δεν είναι εύκολο να μείνουμε ένα μήνα σε εσωτερικούς χώρους χωρίς προπόνηση και μετά να δώσουμε 10 ημέρες για να είμαστε έτοιμοι. Προς το παρόν κάνουμε ό, τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Ελπίζω όμως να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό”.

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης