ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Σαββίδης και η αδυναμία του Ολυμπιακού

Ο Στέλιος Παπαντωνίου γράφει στο PAOKDAY για την οικογένεια Σαββίδη και την επικοινωνίακή πολιτική του Ολυμπιακού που δείχνει αδυναμία

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να δεχθούν μετά από τόσα χρόνια  πως ένα επιχειρηματίας του επιπέδου του Ιβαν Σαββίδη πήρε την απόφαση να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου και να τολμήσει να αλλάξει τα δεδομένα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Ξαφνικά τον Αύγουστο του 2012 μπήκε στις ζωές όλων των φίλων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ένας Πόντιος που έλεγε πως θα κάνει τον ΠΑΟΚ  ξανά πρώτο, χωρίς όμως  κανείς  τότε να τον πάρει στα σοβαρά στην Αθήνα.

Άλλωστε  ήταν σχεδόν πεπεισμένοι πως δεν θα μπορέσει να αντέξει την όλη κατάσταση που ο  ίδιος ο Ολυμπιακός είχε δημιουργήσει μέχρι το 2012 στο πρωτάθλημα και σύντομα θα τα μάζευε και θα έφευγε.

Όμως η κίνηση του Ιβαν Σαββίδη να μπει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μελετημένη βήμα βήμα μέχρι να φτάσει στο σημείο που ζήσαμε όλοι μας στο τέλος της περσινής σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Για κακή τους τύχη έπεσαν σε έναν  επίμονο Πόντιο που δεν τα παρατάει εύκολα, καθώς στην ζωή του έχει μάθει να πολεμά γι’ αυτά που θέλει  και στο τέλος να τα κερδίζει.

Σε αντίθεση με άλλους παράγοντες που επέλεξαν να ρίξουν την ομάδας τους Γ’ εθνική για να μην πληρώσουν δεκάρα, αυτός πήρε την απόφαση να πληρώσει  10,8εκ. ευρώ για τα χρέη του συλλόγου και ταυτόχρονα έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την αναγένηση του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Από εκείνη την ημέρα και μετά είχε τον χρόνο να δουλέψει προκειμένου να βρει την συνταγή που θα οδηγούσε τους “ασπρόμαυρους” στους τίτλους.

Τα τελευταία τρία χρόνια  οι τρεις διαδοχικές κατακτήσεις κυπέλλων και ενός πρωταθλήματος μιλούν από μόνες τους για την κυριαρχία της ομάδας στον Ελληνικό χώρο.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να τους χαλάσει την «σούπα» ένας «παρείσακτος», ένας  «Ρώσος».

Η επιλογή του Ολυμπιακού να προχωρήσει σε έναν τέτοιο επικοινωνιακό πόλεμο με  προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για έναν Έλληνα του εξωτερικού μόνο ένα πράγμα δέιχνει και δεν είναι άλλο από  ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

Προκειμένου να διώξουν την οικογένεια Σαββίδη και να επιστρέψουν στους τίτλους μετά από απουσία δύο ετών δεν λογαριάζουν τίποτα… Στάχτη ας γίνουν και μπούρμπερη…

Τολμούν να φωνάζουν, να κουνούν το δάχτυλο και να δείχνουν δήθεν παραπτώματα άλλων για να σκεπάσουν τις δικές τους αμαρτίες!

Η ιστορία έχει γράψει τα πεπραγμένα τους τα τελευταία 20 χρόνια και  δεν μπορεί να τα ξεγράψει κανείς.  Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει την φράση «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να παν να…»;;

To να προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω μια αντίληψη ότι: «Ολοι ένοχοι είμαστε» είναι 100% άστοχη και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν υγειή και σκεπτόμενο φίλαθλο του ποδοσφαίρου.

Αλλά έτσι έιναι ο,τι αδυνατούμε να το νικήσουμε ή να το κατακτήσουμε, το ευτελίζουμε…

YΓ: Η μεγάλη δικαστική “μάχη” πλησιάζει και μήπως ήταν μια καλή ευκαιρία για αναβάθμιση της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;  Άλλωστε το έχω γράψει πάρα πολλές φορές από αυτή την γωνιά του ίντερνετ πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…

 

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης