ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΟΛΕΪ

Ο τίτλος θα κριθεί σε F4 στο ΟΑΚΑ!

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων σκότωσε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα στα χαρτιά και τελικά πέρασε η πρόταση του Παναθηναϊκού για F4 πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ!

Το «τραστ» του Ολυμπιακού, με τον Μιχάλη Κουντούρη επικεφαλής στη τηλεδιάσκεψη, επιχείρησε λυσσαλέα να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, με ΟΦΗ, Ηρακλή, Κηφισιά, Σύρο, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαικό να προτείνουν πρωταθλητές τους ερυθρόλευκους. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είπαν όχι και τελικά η ψήφος που έκρινε το πρωτάθλημα δόθηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων που ψήφισε λευκό και με το 7-2-1 δεν συμπληρώθηκε το απαιτούμενο 80% για τίτλο στα χαρτιά.

Τελικά η ΕΣΑΠ βρέθηκε σε αδιέξοδο καθώς απέτυχε η προσπάθεια να δοθεί τίτλος άνευ αγώνων και η λύση δόθηκε από την πρόταση του Παναθηναϊκού για F4 στο ΟΑΚΑ, στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου! Πρόταση που πέρασε με ψήφους 9-1, με τον ΠΑΟΚ να καταψηφίζει.

Σημειώνεται ότι η ΕΣΑΠ βρέθηκε προ αδιεξόδου και στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Την Τρίτη 12 Μαΐου οι ομάδες δεν κατέληξαν κάπου με την ψήφο του Φοίνικα Σύρου να κρίνει τελικά τη διαδικασία. Η ομάδα της Σύρου είχε ψηφίσει «λευκό» στο να δοθεί ο τίτλος χωρίς αγώνες.

sdna.gr

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης