ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O τραυματισμός του Αγκούστο αλλάζει τα δεδομένα για Βέρμπλουμ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ, Ντούγκλας Αγκούστο αλλάζει τα σχέδια του τεχνικού της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα για το θέμα των χαφ  ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και βάζει στο παιχνίδι  τον Πόντους Βέρμπλουμ.

Ο Σουηδός με την υπάρχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο της ομάδας έχει την ευκαιρία να αποδείξει  για αρχή οτι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και στην συνέχεια να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει  το μέγιστο στην ομάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της τόσο για φέτος όσο και για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε πριν τον τραυματισμό του Αγκούστο  υπήρχαν σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την λύση της συνεργασίας τους με τον Σουηδό  μέσο.

Μια διαδικασία η οποία ήταν αρκετά δύσκολη αν υπολογίσει κανείς τις απαιτήσεις του έμπειρου χαφ. Ένα σενάριο όμως που την δεδομένη χρονική στιγμή όλοι στο γήπεδο της Τούμπας το αφήνουν στην άκρη,καθώς  τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Σουηδός πλέον θεωρείται απαραίτητος….

injectionservice

mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης