ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δικαστικές κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΕΕΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της πως θα “κυνηγήσει” σε όλα τα επίπεδα της ελεγχόμενη ΕΕΑ για την σκανδαλώδη απόφαση που έβγαλε κατά της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Το PAOKDAY φροντίζει να σας θυμίσει εκ νέου τις κινήσεις που έχει κάνει ο “Δικέφαλος” του Βορρά” μέχρι στιγμής κατά της σύνθεσης της ΕΕΑ.

Α. Ποινικές – Κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας στις 07.02.2020 μηνυτήρια αναφορά για την παράνομη χρήση προσωπικών δεδομένων και υλικού που λήφθηκε μη νόμιμα

– Κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 13.02.2020 μηνυτήρια αναφορά για όλες τις ενέργειες των μελών της Επιτροπής συμπεριλαμβανομένης και της ανακοίνωσης της απόφασης την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Επί αυτής υποβλήθηκε και συμπληρωματική μήνυση. Για το θέμα αυτό είχε κινηθεί αυτεπάγγελτα και διαδικασία διερεύνησης της από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Β. Διοικητικά δικαστήρια. Κατατέθηκαν στις 14.02.2020: Αίτηση ακύρωσης του διορισμού του Φαραντούρη στην Επιτροπή και συνακόλουθα ακύρωσης κάθε πράξης με τη συμμετοχή του στο Στε και αίτηση αναστολής.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 04.06.2020 και αναμένεται η έκδοση απόφασης. Αίτηση ακύρωσης της από 27.01.2020 απόφασης της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο και αίτηση αναστολής.

Η αίτηση αναστολής δεν έγινε δεκτή, επειδή είχε ήδη επιληφθεί της υπόθεσης το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο, ενώ η αίτηση ακύρωσης εκδικάζεται στις 11.03.2020

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης