ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς για άλλα δύο χρόνια

Λίγες μέρες πριν την σέντρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την συμφωνία για επέκταση της συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς .
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Μετά από συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οι απουσίες των Ρικάρντο και Κάργα – Τα νεότερα για Λύρατζη

Ναι, αυτή είναι η Ολλανδία που ξέρουμε. Με την προπόνηση να ξεκινάει με ήλιο και ζέστη και να τελειώνει με κρύο και βροχή. Επίσης, σωστά διαβάσατε. Προπόνηση κι όχι προπονήσεις, αφού η μέρα μετά το φιλικό απαιτεί ειδική διαχείριση.
Το πρωινό ήταν αφιερωμένο στην αποφόρτιση και στο γυμναστήριο με τους ποδοσφαιριστές να έχουν το ελεύθερο ν’ ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα ανάλογα με την επιβάρυνσή τους. Δύο από αυτούς, ο Αντρέ Ρικάρντο κι ο Γιάννης Κάργας προτιμήθηκε να μείνουν στο γυμναστήριο και το απόγευμα για προληπτικούς λόγους, αφού ενσωματώθηκαν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες και είχαν μεγαλύτερη καταπόνηση.
Θεραπεία ακολούθησε κι ο Λευτέρης Λύρατζης που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Γκόου Αχέντ Ίγκλς και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Πρόγραμμα επανένταξης έκανε ο Βιεϊρίνια , ενώ το δικό του… αγώνα συνεχίζει ο Μιχαηλίδης .
Το υπόλοιπο γκρουπ μετά το ποδοβόλεϊ αποφόρτισης στο ένα γήπεδο δούλεψε στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας και στο άλλο στην ανασταλτική λειτουργία.
Την Παρασκευή (01.07) ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις διπλές προπονήσεις.
paokfc.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα… εντατικά του Κοτάρσκι (vid)

Μπορεί για τους περισσότερους παίκτες το πρωί της Πέμπτης να ήταν αφιερωμένο στην αποθεραπεία μετά το πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά κάποιοι φρόντισαν να μην χάσουν χρόνο και να συνεχίσουν κανονικά την προοπόνηση.
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μαζί με τους Μάρκοβιτς, Μπαλωμένο και τον προπονητή τους Ζοζέ Μορέιρα πήγαν στο γήπεδο για ένα γεμάτο πρόγραμμα.
Με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να δημοσιεύει σχετικό βίντεο στο PAOK TV:
-
ΜΠΑΣΚΕΤ25-06-2022, 13:52
Τριλυράκης στο PAOKDAY: “Ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θετικά στην ΑΜΚ”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28-06-2022, 19:43
Ματέι Κατσάν: “Ο Κοτάρσκι είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και πέρυσι ήταν ανάμεσα στους MVP του πρωταθλήματος”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-06-2022, 15:45
Οι 7+3 που τήρησαν την υπόσχεση του Μπότο
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-06-2022, 22:43
Καλύβας στο PAOKDAY: “O Kάργας με τη δουλειά του θα διεκδικήσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-06-2022, 22:38
Ο Αντρέ Ρικάρντο αποχαιρέτησε την Φαμαλικάο – Έρχεται η ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ25-06-2022, 11:56
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην εποχή Μπότο (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-06-2022, 19:04
Τραυματίστηκε ο Νάρεϊ στην προπόνηση της Φορτούνα (pic)
-
Χωρίς κατηγορία27-06-2022, 16:24
Κυβερνητικό δώρο: Διαγράφηκαν χρέη 35 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο για τον Α.Σ. Άρης