ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παπάκος: ” Nα νικήσουμε το Ν.Ο Χανίων”

O Γιάννης Παπάκος  μίλησε στο PAOKDAY

O Γιάννης Παπάκος  στο πλαίσιο της media day  που διοργανώνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ κάθε εβδομάδα μίλησε στο PAOKDAY   για την ήττα από την Χίο αλλά και τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου: 

Για την ήττα από την Χίο:  ” Ήταν ένα παιχνίδι που σιγουρα δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι όπως εξελίχθηκε. Η Χίος μας αιφνιδίασε στο πρώτο οχτάλεπτο με ένα 3-0. Σίγουρα όταν παίζεις σε τέτοιες έδρες θα πρέπει να  είσαι πιο συγκεντρωμένος. Εμείς δεν είχαμε την συγκέντρωση που θέλαμε με αποτέλεσαμ η Χίος να αποκτήσεί διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο που συσπειρωθήκαμε,συγκεντρωθήκαμε και προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα μέσα στο νερό. Σίγουρα στην άμυνα που δεχθήκαμε μόλις δύο γκολ όλο το ημίχρονο, αλλά στην επίθεση δεν μπορέσαμε να  καλύψουμε την διαφορά που δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.”

Για το επόμενο παιχνίδι με τo Ν.Ο Χανίων:  ” Την Τετάρτη παίζουμε ένα παιχνίδι με τα Χανιά στην έδρας μας. Είναι ένα δύσκολο ματς γεμάτο παγίδες.Θα πρεπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στην άμυνα. Ξέρουμε τα λάθη τα οποία κάναμε με την Χίο και πρέπει να τα διορθώσουμε άμεσα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.”

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: “Ο ΠΑΟΚ όπως κάθε χρόνο στόχο έχει να μπει στα play off. Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά  για να το πετύχουμε αυτό και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι παιχνίδι με παιχνίδι να βγάζουμε προς τα έξω όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας για να δούμε που βρισκόμαστε.”

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης