ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Παπαβασίλης και Πετρίδης έδωσαν το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν

Μίλησα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Παπαβασίλης και ο αρχηγός, Θοδωρής Πετρίδης 

Για την νέα αγωνιστική περίοδο, μίλησαν στο acpaok.gr,ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Παπαβασίλης και ο αρχηγός, Θοδωρής Πετρίδης  στο περιθώριο της πρώτη προπόνησης της ομάδας.

Πιο αναλυτικά:

Αλέξανδρος Παπαβασίλης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε την προετοιμασία μας. Έφτασε η ώρα για δουλειά. Δεν θα πω ότι είναι μια καινούργια ομάδα, άλλα έχει γίνει μία εν μέρη ανανέωση, με το σκεπτικό ότι έχουν εισέλθει στην ομάδα, παιδιά με μεγάλη προοπτική για το άθλημα. Παιδιά που αγωνίζονται στις Εθνικές Νέων και Εφήβων. Θέλουμε να κάνουμε ένα νεανικό σύνολο, που χαίρεται να το βλέπει στο γήπεδο ο κόσμος του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του χάντμπολ της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και όταν τελειώσει η χρονιά, να είμαστε όλοι τόσο γεμάτοι και ευχαριστημένοι».

Θοδωρής Πετρίδης: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία, γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία για το καινούργιο ξεκίνημα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έχει γίνει μία τέτοια ανανέωση στην ομάδα, με καινούργιο προπονητικό τιμ και πάρα πολλούς νέους αθλητές, ηλικιακά και χρονικά στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλη την ομάδα, να έχουμε υγεία στις μεταξύ μας σχέσεις και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς, να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Διαβάστε επίσης