ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παπαβασίλης: “Mε ορίζοντα την επόμενη τριετία γιατί όχι και ένας τίτλος”

Ο νέος προπονητής του Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αλέξης Παπαβασίλης μίλησε στο PAOKDAY και στον Χρήστο Πάσπα

Στην πρώτη προπόνηση του τμήματος Χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο δημοσιογράφος του PAOKDAY, Χρήστος Πάσπας, όπου συνάντησε και μίλησε με τον προπονητή της ομάδος, Αλέξης Παπαβασίλη για τα πλάνα της ομάδος για την νέα χρονιά.

Aναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξη Παπαβασίλη στον Xρήστο Πάσπα:

Τα τελευταία 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα τίτλων, ακόμη και στο χάντμπολ πέρα από τα άλλα αθλήματα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μεγάλη ευθύνη και μεγάλο βάρος η θέση αυτή του προπονητή του ΠΑΟΚ. Είναι εφικτός ένας τίτλος αυτή τη χρονιά;

“Σίγουρα η ευθύνη μεγάλη για την καθοδήγηση ενός τμήματος που ανήκει στην τεράστια οικογένεια του ΠΑΟΚ.Γι’αυτό το λόγο το κύριο μέλημά μας ήταν να φέρουμε στην ομάδα αθλητές με πολύ μεγάλη προοπτική για το άθλημα έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να διεκδικήσουν πράγματα και να καταξιωθουν στο χώρο του χάντμπολ.Ένα ισχυρό σύνολο λοιπόν, μια ομάδα συμπαγής, δυσκολοκαταβλητη από τον οποίονδηποτε.Και με ορίζοντα την επόμενη τριετία γιατί όχι και ένα τίτλο.Το βασικό όμως είναι να χτίζουμε σε στέρεα βάση.”

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει να στηρίζει το τμήμα χάντμπολ έμπρακτα και να βρίσκεται δίπλα του σε κάθε αγώνα. Ένα μήνυμα που θα θέλατε να πείτε, σε όλους αυτούς που ακολουθούν την ομάδα τα τελευταία χρόνια;

“Εννοείται ο κόσμος είναι δίπλα. Μέλημά μας είναι να του δώσουμε πέρα από τη χαρά του αν βλέπει μια ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ομάδα, να βλέπει και ένα σύνολο αξιόμαχο και ελκυστικό.Ενθουσιώδη ομάδα λοιπόν και μέσα από θέαμα και νίκες να τον ελκύει να έρθει στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα παραδοσιακά ντέρμπι.Και φυσικά το κάλεσμα μας στον κόσμο είναι αυτονόητο, όπως και σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης” 

25 χρόνια εμπειρίας στην Κόμμωση!

Διαβάστε επίσης