ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

THESSDAY

Πίνουν και τρέχουν οι οδηγοί – 332 κλήσεις σε μια εβδομάδα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

 

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., την προηγούμενη βδομάδα (16 έως 22 Δεκεμβρίου) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

 

Στο πλαίσιο αυτό, από (1.109) συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη την χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά (26.028) οχήματα και βεβαιώθηκαν (5.238) παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και (614) παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

 

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (800), της Θεσσαλονίκης (332), του Κιλκίς (327), του βόρειου οδικού άξονα Κρήτης (304) και της Φθιώτιδας (264).

Thestival.gr

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης