ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ κοντά στην Νόρτις ο Γιαννούλης

Το PAOKDAY από νωρίς σας ενημέρωσε για την πρόταση της Nόριτς  για τον Δημήτρη Γιαννούλη  και όπως όλα δείχνουν ο μπακ του ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε προς του ανθρώπους του ΠΑΟΚ την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και από την στιγμή που   ικανοποιείται οικονομικά η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ τότε είπε το “ναι”.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν συζητήσει για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά” έχουν θέσει προς συζήτηση πως  η υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι θα είναι πάνω από 7,5 εκ. ευρω,με το προβιβασμό της Νόριτς στην Premier League ( είναι στην πρώτη θέση με  τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο), συν ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 20%.Επίσης ο σύλλογος από την Αγγλία θα δώσει άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τα “Καναρίνια” πληρώνουν και το τρέχον συμβόλαιο του του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι. Δείγμα για το πόσο θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης