ΒETDAY
Στοίχημα: Διπλή ευκαιρία με Παρί στο 2.02

Λαμπερό είναι το κουπόνι της Τετάρτης (08/03), οι αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ τραβούν το ενδιαφέρον, ενώ δράση υπάρχει και εντός συνόρων σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατό προγνωστικό για το σπουδαίο παιχνίδι Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση (1-2) απέναντι στη Στουτγκάρδη, ενώ συγκατοικεί με τη Ντόρτμουντ στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα. Αυτή ήταν η έκτη νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου. Είχε απώλειες στο γήπεδό της το τελευταίο διάστημα, καθώς κέρδισε μόλις τις δυο από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Στους τέσσερις από τους έξι τελευταίους εντός αγώνες της, μάλιστα, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Έχει βρει για τα καλά ρυθμό η Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε με 4-2 επί της Ναντ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Μαρσέιγ (0-3) και Λιλ (4-3). Μεγάλο ατού της είναι η αποτελεσματικότητά της, καθώς διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Λιγκ 1, με 66 γκολ σε 26 ματς, 11 εκ των οποίων στα τρία τελευταία. Τα καταφέρνει μακριά από την έδρα της, μετρώντας τέσσερις νίκες στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να φύγει αήττητη από το Μόναχο, κόντρα στη Μπάγερν, που προκρίνεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με ισοπαλία. Θα επιλέξουμε Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 2.02.
Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα για όλα τα αθλήματα στο Betarades.gr!
ΒETDAY
Στοίχημα: Συνδυαστικά με Γρανάδα στο 2.18

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος, με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Φυσικά δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως στη Super League 2, αλλά και σε Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Γρανάδα – Οβιέδο, το οποίο μπορείτε να βρείτε στις εταιρίες στοιχήματος με πληθώρα αγορών. Πάμε να δούμε τη σημερινή μας πρόταση.
33η Αγωνιστική στη Segunda Division με τη Γρανάδα να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για την απευθείας άνοδο. Επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Αλμπαθέτε την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη, έχοντας κερδίσει τα επτά απ’ αυτά. Παραμένει φέτος αήττητη εντός έδρας και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί στο σημερινό ματς.
Από την πλευρά της η Οβιέδο βρίσκεται στη 16η θέση της κατάταξης και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πήρε νίκη – ανάσα με 1-0 επί της Λεγκανές εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στα εννέα τελευταία ματς. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Γρανάδα είναι ποιοτικότερη και έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί στο μεταξύ τους ματς, θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.18.
Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!
ΒETDAY
Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στο Τελ Αβίβ

Σπουδαία παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 περιλαμβάνει το σαββατιάτικο κουπόνι παμε στοιχημα, τη στιγμή που δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως σε Αγγλία, Σκωτία, Αμερική και Γερμανία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ισραήλ – Κόσοβο, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.
Στις 19:00 στο “Bloomfield Stadium” του Τελ Αβίβ το Ισραήλ υποδέχεται το Κόσοβο για την 1η αγωνιστική των Προκριματικών. Το Ισραήλ έρχεται από μια καλή πορεία στο Nations League, όπου συμμετείχε στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, μαζί με Ισλανδία, Αλβανία και Ρωσία (αποβλήθηκε και δεν αγωνίστηκε) και σε τέσσερα παιχνίδια, συγκέντρωσε οκτώ βαθμούς (2-2-0), με αποτέλεσμα να τερματίσει στην πρώτη θέση. Γεγονός που του χάρισε και την άνοδο στη League A. Από τη στιγμή που δε συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια τον περασμένο Νοέμβριο, στα οποία είχε μια νίκη 4-2 επί της Ζάμπιας και μια ήττα 2-3 από την Κύπρο.
Από την πλευρά του το Κόσοβο πάλεψε με ότι είχε και δεν είχε στις υποχρεώσεις για το τελευταίο Nations League, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την League B. Βρέθηκε σε όμιλο με Ελλάδα, Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, συγκέντρωσε εννέα βαθμούς (3-0-3) και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, μένοντας στο -6 μακριά από την εθνική μας, ενώ άφησε στο +4 τις άλλες δύο. Στα δυο φιλικά που έδωσε τον περασμένο Νοέμβριο, μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες με Αρμενία (2-2) και Νησιά Φερόε (1-1). Ισραήλ και Κόσοβο αγωνίστηκαν τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο η συμπεριφορά τους δεν περιμένουμε ν’ αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Το Ισραήλ παίζει στην έδρα του, θα ψάξει τη νίκη, τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του πήγαν ψηλά σε σκορ. Το Κόσοβο δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.17.
Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 13:21
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον “στρατηγό”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 21:36
Λουτσέσκου: “Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 23:36
Ο κανονισμός “γκρεμίζει” την προπαγάνδα του Άρη (pics)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2023, 18:15
“Καμπάνα” στον Άρη για τις εικόνες ντροπής στο “Κλ. Βικελίδης”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 23:08
ΠΑΕ Άρης κατά του Λουτσέσκου: “Nτρέπεται και η ντροπή μαζί του”
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 21:41
Ζούγκλα: Κροτίδα έπεσε δίπλα στον Κωνσταντέλια
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20-03-2023, 21:46
Λουτσέσκου: «Στον Άρη ζουν μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19-03-2023, 22:28
Τερζής: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι από ανύπαρκτο πέναλτι»