Ακολουθήστε μας

ΒETDAY

Στοίχημα: Μυρίζει… γκολ στο “Islas Malvinas”

Στα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Βραζιλίας στρέφεται σήμερα Τετάρτη (15/6) το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το παιχνίδι Μπαράκας – Ουνιόν Σάντα Φε, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στο κορυφαίο stoiximan app. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

 

3η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής, με την Μπαράκας να υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε στο “Islas Malvinas”. Σκληρό καρύδι έχει αποδειχθεί στις πρώτες αγωνιστικές η Μπαράκας, που έμεινε την περασμένη εβδομάδα όρθια και στην έδρα της φορμαρισμένης Τίγκρε, από την οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο 2022, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Δεν την ήθελε η μπάλα, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ντουμπλάρει τα γκολ της με την Σεντράλ Κόρδοβα (1-1), ισοφαρίστηκε από το πουθενά.

 

Από την πλευρά της η Ουνιόν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κολόν Σάντα Φε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Μαγική εικόνα το τελικό 2-2, κατάφερε από το πουθενά να πάρει την ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι της Σάντα Φε. Προβληματική η εικόνα της Ουνιόν και στην πρεμιέρα, όταν απέτυχε να διαχειριστεί ξανά το προβάδισμά της, έχασε δίχως να το καταλάβει εντός από την Τίγκρε με 1-2. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, από την άλλη η Μπαράκας αγωνίζεται με ενθουσιασμό και σκοράρει με συνέπεια, περιμένουμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

ΒETDAY

Στοίχημα: Με το φαβορί Μάντσεστερ Σίτι στο 2.27

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους έφτασε με το παιχνίδι της χρονιάς, Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ, να διεξάγεται απόψε στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη. Φυσικά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου και ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League.

 

Στις 22:00 στο “Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, κατακτώντας το τρεμπλ, μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας. Στο φινάλε της Premier League παρατάχθηκε αδιάφορη και με αλλαγές, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπρέντφορντ, που ήταν η μοναδική στα τελευταία 27 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (21-5-1). Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε στον τελικό μετά τις πειστικές εμφανίσεις κόντρα σε Μπάγερν (3-0 εντός, 1-1 εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-1 εκτός, 4-0 εντός).

 

Από την πλευρά της η Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, τερμάτισε στην 3η θέση της Serie A. Στο Champions League έκανε… πλάκα στα ημιτελικά απέναντι στη Μίλαν, την απέκλεισε με 2/2 νίκες και πολύ καλή εικόνα, είχε βατές αποστολές στους προηγούμενους δύο γύρους κόντρα σε Μπενφικα και Πόρτο, τις οποίες απέκλεισε χωρίς ήττα. Ωστόσο, γνωρίζει ότι η σημερινή της αποστολή είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι “πολίτες” βρίσκουν λύσεις από πολλούς παίκτες και με την τρομερή τους πορεία φέτος έχουν δικαιολογημένα τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν υπάρχει αξία στον σκέτο άσσο, θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ και θα ποντάρουμε στο 1 + Over 2.5 σε απόδοση 2.27.


Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Περισσότερα

ΒETDAY

Στοίχημα: Διπλασιασμός με… κάλυψη στη Δανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ:

Παρασκευή σήμερα (09/06) και θα κινηθούμε σε χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς περιμένοντας και τον μεγάλο τελικό του Champions League – Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ – ο οποίος διεξάγεται στο Σάββατο.

Από τη Δανία προκύπτει η δυνατή πρόταση της ημέρας και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Βίμποργκ – Μίντιλαντ. Πρόκειται για τον τελικό των ευρωπαϊκών πλέι οφ στη Σουπερλίγκα. Είναι μονό ματς το οποίο γίνεται στο γήπεδο της Βίμποργκ, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ η νικήτρια ομάδα εξασφαλίζει μία θέση στα προκριματικά του Europa Conference League.

Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Βίμποργκ, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Νόρντζελαντ, ενώ αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία στα πέντε πιο πρόσφατα. Η Μίντιλαντ από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 4-2 επί της Οντένσε, αποτέλεσμα με το οποίο έδωσε συνέχεια στο θετικό σερί της.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της διατηρείται αήττητη, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει δύο τουλάχιστον φορές σε κάθε ένα από αυτά. Παράλληλα, στους 11 πιο πρόσφατους αγώνες της, έχει χάσει μόλις μία φορά, μακριά από το γήπεδό της με 2-1 από την Λίνγκμπι, έχοντας κερδίσει στους 7/10 υπόλοιπους.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και θεωρούμε πως έχουν το προβάδισμα για να πάρουν τη νίκη. Θα πάρουμε και τις απαραίτητες καλύψεις, επιλέγοντας το 2 DNB σε απόδοση 2.07 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Δείτε όλα τα σημερινά Προγνωστικά Στοιχήματος στο Betarades.gr.

Περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:52

Η δέσμευση Μητσοτάκη για τη Νέα Τούμπα και η στάση του ΠΑΟΚ

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 17:50

«Χτίζει» τα άκρα του με Κασαούνα Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ!

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 16:09

Πήρε «γεύση» από Θεσσαλονίκη και PAOK Sports Arena ο Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 13:09

Καθυστερεί η απόκτηση του επιθετικού

ΒΟΛΕΪ10-06-2023, 12:31

Με οδηγό τον Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 12:26

Σακελαρίου: “Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια”

ΒETDAY10-06-2023, 12:05

Στοίχημα: Με το φαβορί Μάντσεστερ Σίτι στο 2.27

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 04:11

Σχεδιασμός για συνεχόμενες ευρωπαϊκές προκρίσεις και το 10% που φτάνει ως τους ομίλους

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 04:08

Εκτός μεταγραφικής λίστας ο Πούκι – Αυτό το συμβόλαιο ζητάει

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ10-06-2023, 00:28

Τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Έρικα Ζενέλι!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ09-06-2023, 22:06

Στην Κοζάνη οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ mαteco στο EHF European League!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 19:58

Νάρεϊ για το βραβείο του ΜVP: “Είμαι ευγνώμων στην ομάδα”

ΜΠΑΣΚΕΤ09-06-2023, 17:44

Κακλαμανάκης:”Συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση”

ΜΠΑΣΚΕΤ09-06-2023, 16:06

Με προβλήματα στην Αθήνα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 14:34

ΠΑΟΚ Β: Oι επιλογές του Γκαρσία

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ09-06-2023, 13:46

Έντινα Γκάνγκλ: Μία Ολυμπιονίκης κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 13:42

Τσιαπακίδης: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, σήμερα θα απολαύσουμε τη νίκη»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 13:22

MVP της χρονιάς ο Νάρεϊ

ΒETDAY09-06-2023, 13:13

Στοίχημα: Διπλασιασμός με… κάλυψη στη Δανία

Απόψεις09-06-2023, 13:10

Η τοξικότητα δεν έχει ΚΑΜΙΑ θέση στις αναπτυξιακές ηλικιές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ09-06-2023, 00:00

K17: Κέρδισαν την ΑΕΚ και προκρίθηκαν στον τελικό

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ08-06-2023, 21:03

Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Αβραμίνα Σεβδίλη!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ08-06-2023, 19:57

Τρίτη συνεχή σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Τσαμουρίδης!

PAOKDAY FOOTBALL ANALYSIS08-06-2023, 15:14

Aνάλυση: Πώς μπορεί η Ίντερ να νικήσει την Man City;

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2023, 14:00

Ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ

PAOKDAY TV1 εβδομάδα ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ “τρέχει” για την απόκτηση επιθετικού γιατί ο χρόνος πιέζει πολύ”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 εβδομάδες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Oμιλία Ιβάν στους παίκτες και πριμ εφόσον κερδίσουν το τρόπαιο”

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Η κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να σώσει την σεζόν”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Κακός ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, δεν βοήθησαν τα βαρόμετρα της ομάδας”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Θέλει νίκη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να κυνηγά τον τίτλο” (vid)

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Χωρίς προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ, οικονομική διαφορά με Ολιβέιρα”

PAOKDAY TV2 μήνες ago

Αθλητική Γνώμη: Τα συμπεράσματα της συνάντησης των “6” (vid)

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο Άρης προσπαθεί να βρει άλλοθι, απαράδεκτη η κίνηση του Λουτσέσκου” (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “”Ντόπες” Σαββίδη στους παίκτες, δεν αλλάζει η τετράδα στην επίθεση”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντική νίκη στον Βόλο, θέλει να κρατήσει Ολιβέιρα και Ντάντας”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές του από την αρχή της σεζόν”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είναι ομάδα κυπέλλου, θα δώσει ανάσες σε παίκτες ο Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV3 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Στον ΠΑΟΚ λένε πως ο Τζίμας δεν έχει ταβάνι”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σωστή η καταγγελία του Λουτσέσκου για το ημίχονο, έπρεπε να πάρει θέση και η ΠΑΕ”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “O ΠΑΟΚ είχε την ουσία κόντρα στην ΑΕΚ και έναν απίστευτο Κωσταντέλια”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μίλαν για Κωσταντέλια,ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει”

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Mετά τα λάθη του VAR στην Τρίπολη ξένοι διαιτητές παντού, πουθενά Έλληνες”(vid)

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σε κακό timing η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει έναν “killer” επιθετικό “

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Σκασμένοι στον ΠΑΟΚ που με τέτοια εμφάνιση δε νίκησαν τον Ολυμπιακό”

PAOKDAY TV4 μήνες ago

Για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει play-off (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ:”Προχωρημένες συζητήσεις με Κεντζιόρα με συστάσεις Μίρτσεα Λουτσέσκου”

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Eξαιρετικό το τελείωμα του Τάισον στο 2-0” (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο AΡΤ: “Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί σωστά τους Κωσταντέλια και Τζήμα” (vid)

PAOKDAY TV5 μήνες ago

Παπαντωνίου στο ΑΡΤ: “Σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον στόχο του κυπέλλου”(vid)

mensbook
synergeio

Διαβάστε Ακόμη

adana eskort - mersin eskort - eskort mersin - mersin eskort bayan - mersin bayan eskort - çeşme eskort