ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στον ΠΑΟΚ και ο Αντρέ Ρικάρντο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέ Ρικάρντο με ελεύθερη μεταγραφή από τη Φαμαλικάο. O Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.
Εκεί έμεινε για ενάμιση χρόνο και το 2019 μεταπήδησε στην Κ23 της Φαμαλικάο, μίας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά ως… φυτώριο νέων ταλέντων.
Στην πρώτη του σεζόν στην τρίτη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ήταν εξαιρετικός. Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ της λίγκας και κέρδισε την προαγωγή του στην πρώτη ομάδα της Φαμαλικάο. Έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2021 σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Πάσος Φερέιρα και πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια την περασμένη σεζόν.
Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στον άξονα είτε ως επιτελικός είτε ως δεύτερος επιθετικός, αλλά η τεχνική κι η ταχύτητά του του δίνουν τη δυνατότητα να παίζει και στα άκρα της επίθεσης. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό του με το βλέμμα πάντα στο μέλλον.
Καλώς ήρθες Αντρέ!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κούγιας: «Αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, δεν θα άλλαζε ο χάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις στον Focus 103,6 FM αναφέρθηκε στην συμπλήρωση 10 χρόνων από την στιγμή που αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδη.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δέκα χρόνια Σαββίδης; Πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η δική του παρουσία, γιατί όταν ήρθε, η ΑΕΚ ήταν στα τάρταρα, ο Παναθηναϊκός το ίδιο, ο Άρης το ίδιο και μόνο ο Ολυμπιακός έπαιζε μπάλα μόνος του. Εάν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, δεν θα άλλαζε ο χάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρίνω ως απόλυτα θετική την παρουσία του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ, ως μεγάλου επενδυτή. Τώρα όμως τι γίνεται; Όλες οι ομάδες μας κινδυνεύουν να αποκλεισθούν από την Ευρώπη! Ούτε ο Ολυμπιακός με τη Σλόβαν, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Άρης είναι φαβορί για να περάσουν, μπορεί να αποκλεισθούν από τώρα όλες οι ομάδες και αυτή είναι μια τραγική εξέλιξη για το ποδόσφαιρό μας. Καταρρέει το ποδόσφαιρό μας, ο Άρης, ο Βόλος και η Τρίπολη παίζουν μόνο με ξένους παίκτες, κανένας Έλληνας. Πώς να πάμε έτσι μπροστά; Οι Έλληνες παίζουν στο εξωτερικό και δεν παίζουν στην Ελλάδα και η εθνική ομάδα απαρτίζεται μόνο από παίκτες που παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού…».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προς συμφωνία με Φαμαλικάο για Μιχάι!

O κεντρικός αμυντικός, Ενέα Μιχάι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Φαμαλικάο, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέρεται να αποδέχονται την πρόταση των Πορτογάλων για συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συμφωνία αναμένεται να «κλειδώσει» μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα καθώς στην παρούσα φάση μοιάζει να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του διεθνή κεντρικού αμυντικού.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ06-08-2022, 15:39
Άρσεναλ, Γιουβέντους, Μπάγερν και ΠΑΟΚ στην λίστα με τα μεγαλύτερα αήττητα σερί
-
ΜΠΑΣΚΕΤ03-08-2022, 06:52
«Δυναμώνει» στην ρακέτα με την… θηριώδη Zada Williams
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ03-08-2022, 07:33
Ψάχνει να εξοικονομήσει δύο εκατ. ευρώ με πέντε αποχωρήσεις παικτών
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ03-08-2022, 07:26
Αθλητικός Διευθυντής της Βαλερένγκα για Νάσμπεργκ: Eξαιρετικό αριστερό πόδι, σκληρός αμυντικός
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ07-08-2022, 19:26
«Αργυρός» ο Λαοκράτης Κεσσίδης στην Γερμανία!
-
ΒΟΛΕΪ03-08-2022, 06:58
ΕΣΑΠ σε Πολιτεία:Xωρίς τα χρήματα από το στοίχημα, είναι αδύνατο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ03-08-2022, 00:04
Πρώτη για Νάσμπεργκ- Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Τσιγγάρας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ03-08-2022, 06:53
Στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος και της Super League