ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα σπάσω το ρεκόρ που έχω να δω την οικογένεια μου»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Mαριο Μπρανκο σε δηλώσεις του στην διαδικτυακή έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola».

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει:

 

Για την έξαρση του κορονοϊού:

 

«Αυτό που συμβαίνει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με ανησυχεί. Νιώθεις ανήμπορος όταν είσαι μακριά από την γυναικά σου και τα παιδιά σου. Έχω επαφή με την οικογένεια μου χάρης στις ιντερνετικές πλατφόρμες».

 

Για την οικογένεια του που βρίσκεται στην Πορτογαλία:

 

«Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δουλεύω στο εξωτερικό (δυο χρόνια στην Κροατία και δύο στην Ελλάδα), αλλά ποτέ δεν είχα να δω την οικογένεια μου περισσότερο από ένα μήνα, καθώς είτε ταξίδευα εγώ στην Πορτογαλία, είτε έρχονται για να μείνουν μαζί μου στην Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες. Τώρα λόγω κορονοϊού θα σπάσω ρεκόρ του χρόνου που έχω να τους δω».

 

Για τα μέτρα στην Ελλάδα:

 

«Είμαι κλεισμένος στο σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δέχομαι την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία ευτυχώς έλαβε γρήγορα αυτά τα μέτρα».

 

Για τις επαφές του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και τον σχεδιασμό εν μέσω της πρωτοφανούς συγκυρίας:

 

«Στον ΠΑΟΚ έχουμε ανεπτυγμένο το τμήμα της τεχνολογίας και πραγματοποιούμε καθημερινές τηλεδιασκέψεις, για να αποφασίσουμε πως να διαχειριστούμε την τρέχουσα κρίση για να βρούμε λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια. Η προτεραιότητα μου ήταν να έρθω σε επαφές με άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων, για να μελετήσω την τρέχουσα κατάσταση. Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πως αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν. Το δικό μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο».

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης