ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Θύρα 4: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μπάσκετ!

H Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέλνει το δικό της μήνυμα προς όλους για το τμήμα μπάσκετ , ενώ τονίζει ότι άμεσα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 4:

24/5/1998. Πριν από 22 χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ έπαιζε στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο για τον πέμπτο τελικό που θα έκρινε και τον πρωταθλητή εκείνης της χρονιάς. Δύο μήνες πριν, είχε αποκλείσει τους κόκκινους με εκείνο το ιστορικό τρίποντο του Πέτζα στο ΣΕΦ.

Ο λαός γέμισε το πέταλο από νωρίς και δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να υποστηρίζει την παρέα του Στογιάκοβιτς, του Σάκλεφορντ και του ΜακΡέι. Οι πράσινοι είχαν και αυτοί καλή ομάδα στην οποία ξεχώριζαν οι Ράτζα και Σκοτ. 4 λεπτά επιθετικής αφλογιστίας στο δεύτερο ημίχρονο, η έλλειψη πόντων από την περιφέρεια και η προκλητική διαιτησία του Τσανίδη ήταν αρκετά για να χάσουμε το τρόπαιο.

Είναι γεγονός ότι αυτά τα χρόνια φαίνονται πολύ μακρινά. Σήμερα, η ομάδα μένει στην κατηγορία εξαιτίας ενός παγκολίνου και μιας νυχτερίδας που έκαναν κάτι περίεργο στην Κίνα. Δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει ενδιαφέρον και δεν φαίνεται κάποιο πρόσωπο στον ορίζοντα ικανό να μπει μπροστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα, το αναπόφευκτο θα συμβεί του χρόνου.

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης