ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΣΠΑΣ

Τιποτα δεν τελειωσε ακόμα!

Η ελπίδα λοιπόν πεθαίνει τελευταία και αυτό που λένε οι προπονητές σε κάθε μαχητή, είναι ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει εάν δεν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα!

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που απέδειξαν στον προπονητή τους, αλλά κυρίως στους εαυτούς τους, ότι τίποτα δεν τελειώνει πριν το τελικό σφύριγμα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά, με αδυναμίες που έβγαζαν μάτι, κυρίως από την δεξιά πλευρά του δικεφάλου. Προφανώς και το κέντρο είναι αυτό που καθορίζει κάθε οργάνωση, είτε ανασταλτική είτε επιθετική, ωστόσο αυτό έδωσε πάτημα στον Χιμένεθ να ελπίζει.. Παρολίγον λοιπόν να βγάζαμε τα μάτια μας, καθώς η ΑΕΚ έφτασε στο σημείο να πατήσει δύο φορές περιοχή και να βρεθεί στην μια αυτή φορά ο Πασχαλακης να πει στοπ και να κρατήσει το μηδέν στην εστία του! Από την άλλη μπροστά, είδαμε τον Ελ Καντουρί να είναι νευρικός στην συμπεριφορά του και αντίθετα άνευρος στην αγωνιστική του συμπεριφορά. Όταν η ομάδα έκανε επιθέσεις δεν δημιουργούσε φάσεις η παιχνίδι, αντιθέτως μετά από δικά του λάθη δέχθηκε αντεπιθέσεις η ομάδα μένοντας εκτεθειμένη. Στα αμυντικά του καθήκοντα, περιπατητής και μη συμμετέχον! Και το αφήνω εδώ.. Δεν μου άρεσε να βλέπω τον Ζίφκοβιτς αριστερά και δεξιά τον Τζόλη, καθώς αυτό τους χαντακωσε στο σημερινό παιχνίδι δημιουργικά. Ωστόσο τελικά αυτό το αποτέλεσμα ήρθε από την πολύ σωστή δουλειά που έκαναν οι δύο αυτοί παίκτες, ανασταλτικά!

Ο Γκαρσία είδε κάτι που είδαμε κι εμείς. Έκανε λοιπόν στην διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου αλλαγή τον Καντουρί, με τον απίθανο Ουάρντα. (Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έχασε την θέση του στην ενδεκάδα) Έδωσε μια άλλη πνοή στο παιχνίδι του δικεφάλου και κατάφερε να αυξήσει την θέση στην περιοχή της ΑΕΚ. Αντικατέστησε στο 90′ μην ελπίζοντας κανείς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο ο Μούργκ τον Τζόλη. Αυτή τουλάχιστον ήταν θεωρώ η άποψη των περισσότερων οπαδών του δικεφάλου. Ωστόσο μας διέψευσε με το φάουλ που έδωσε στον ΠΑΟΚ το σημερινό φανταστικό αποτέλεσμα, και πλέον παίρνει μια θέση στην θετική αξιολόγηση μεταγραφών. Κάποιοι δεν θεωρούμε πως ο Μούργκ έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του. Μέχρι εχθές! Πλέον αλλάζουμε γνώμη..

Η ελπίδα λοιπόν πεθαίνει τελευταία και αυτό που λένε οι προπονητές σε κάθε μαχητή, είναι ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει εάν δεν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα!

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης