ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο σε Μάτος και Ζάμπα από Φερέιρα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα για ακόμη ένα παιχνίδι επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Λέο Μάτος και τον Λέο Ζαμπά, κίνηση που φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Πορτογάλος δείχνει με πράξεις πως δεν υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές καθώς για ακόμη μια φορά η απόφαση έχει να κάνει καθαρά με αγωνιστικούς λόγους και όχι γιατί αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Λέο Μάτος έχει φροντίσει να κάνει σαφές στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως αν δεν αγωνίζεται θα ήθελε να αποχωρήσει και είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη ο Λέο Ζαμπά είναι μια μεγάλη επένδυση που έκανε ο ‘Δικέφαλος του Βορρά”  που δείχνει να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τόσο του προπονητή του όσο και άλλων ανθρώπων μέσα από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Για το νεαρό Βραζιλιάνο σχετική γκρίνια για την εικόνα που παρουσίαζε υπήρχε από αρκετούς και πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στην Δράμα.

Όπως και να έχει όμως τα χρήματα που δαπάνησε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει αλλά και το νεαρό της ηλικίας του κάνουν την περίπτωση του αρκετά ιδιαίτερη όσον αφορά την διαχείριση του παίκτη από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης