ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

VERIOTIS

Τρίποντο στην Τρίπολη… τρεις ημέρες μετά

O Veriotis γράφει στο PAODKAY για τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη αλλά και την επόμενη μέρα.

«Η ουσία μίας νίκης είναι ξεκάθαρα το τρίποντο. Τρεις ημέρες μετά είμαστε εδώ για να δούμε τι άλλο μας έφερε το διπλό στην Τρίπολη».

Αν δεις το θέμα εντελώς ωμά, θα πεις πως πήρα τους 3 βαθμούς την Κυριακή και συνεχίζω για να πάρω και τους επόμενους.
Πίσω από μια νίκη όμως βρίσκονται επιπλέον πραγματάκια που έχουν την δική τους αξία. Όπως άλλωστε συμβαίνει ανάλογα και με ένα αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό της νίκης. Τώρα όμως μιλάμε για τον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει πως στο πρωτάθλημα αγνοούμε το τι θα πει να χάνεις.
Βασικά σε λίγο θα ξεχάσουμε μέχρι και το πώς γράφεται η λέξη «Ίττα».

Βρισκόμαστε στο σημείο λοιπόν στο οποίο η ομάδα γεύεται όσα της πρόσφερε το τελευταίο ματς. Οι τρεις βαθμοί στο σακούλι και η ηρεμία, κατά κύριο λόγο, που ακολουθεί αυτές τις δύο εβδομάδες της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικής.
Σημαντικό να μπορεί να δουλέψει ο προπονητής έχοντας ηρεμία και όχι μουρμούρα. Είναι αυτές οι πιστώσεις του χρόνου που σε δυναμώνουν και σε κάνουν καλύτερο. Και αυτό επειδή οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα της νίκης στην Τρίπολη θα ήταν θέμα. Το να χάσεις θα σήμαινε περισσότερα άσχημα αλλά και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας θα ήταν πρόβλημα. Και αυτό κυρίως επειδή θα ήταν το τρίτο ισόπαλο παιχνίδι στην σειρά.
Η ομάδα δεν χάνει αλλά θα πρέπει να βρει και τον τρόπο ώστε να αρνείται να μην νικήσει.

Αβίαστα έχουμε μπει στην διαδικασία να συγκρίνουμε την περσινή χρονιά με την φετινή. Κακώς βέβαια. Η σωστή σύγκριση θα γίνει όταν και για φέτος φτάσουμε στον Μάϊο και γίνει η τελική σούμα. Απλά ομολογουμένως όταν πέρισυ έκανες όλες κι όλες 4 ισοπαλίες, η ενδεχομένως 3 συνεχόμενη για φέτος θα μας καθόταν κάπως.

Οι τραυματισμοί που έφερε το ματς με σημαντικότερο αυτόν του Βαρέλα και στην ουσία ο μόνος τραυματισμός που θα στερήσει παίκτη από τον προπονητή και την ομάδα, είναι η ευκαιρία να αξιοποιηθεί ο πάγκος. Το ότι βρισκόμαστε στο σημείο να μην πονοκεφαλιάζουμε για έναν τραυματισμό αλλά να ανυπομονούμε κιόλας για την ευκαιρία που θα δοθεί σε έναν άλλον παίκτη είναι μάλλον κάτι καλό και σίγουρα κάτι το θετικό.

Μεταξύ άλλων, ο Μαουρίσιο έχει μπει ήδη για τα καλά στο πλάνο της ενδεκάδας και ο αρχηγός αναμένεται να αρχίσει να συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές της ομάδας.

Εν ολίγοις, ήρθε σε πολύ καλό χρονικό σημείο η συγκεκριμένη διακοπή.
Ο προπονητής θα δουλέψει, θα δει νέες επιλογές να εμφανίζονται μπροστά του, η ομάδα θα βελτιωθεί και το ματς με την Λαμία μέσα στην Τούμπα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάτι διαφορετικό.

ΥΣ. Τρομερά ευχάριστη στιγμή η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε προπονητή και οπαδούς. Ο Φερέιρα κερδίζει μέτρα, κερδίζει έδαφος και καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια.
Το ότι κερδίζει σιγά σιγά τον κόσμο είναι σίγουρα ότι πιο ενθαρρυντικό.
Το βιώσαμε πρόσφατα όλο αυτό και καταλήξαμε με ένα DOUBLE και με τον τίτλο του Αήττητου Πρωταθλητή!

injectionservice
mensbook
in2sports
kommwthrio
serano

Διαβάστε επίσης