ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βαφειάδου: “Να φέρνουμε τρόπαια στον Λευκό Πύργό”

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στην Βέροια κόντρα στην Νέα Ιωνία, για δεύτερη συνεχόμενη φορά το PAOKDAY συνάντησε την Κατερίνα Βαφειάδου στον Λευκό Πύργο όπου και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη media day  του ΑΣ ΠΑΟΚ σε πανηγυρικό κλίμα.

Η παίκτρια του “Δικεφάλου του Βορρά” εξέφρασε την χαρά της για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν στη συνέχεια μίλησε και για το πρωτάθλημα που είναι ο επόμενο στόχος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος: ” Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες  για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Βλέπουμε τον κόπο μας και την σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν  να βγαίνει στο γήπεδο. Τα κορίτσια για ακόμη μία φορά ήταν φανταστικές όπως φυσικά και όλο το επιτελείο. Φαίνεται πως είμαστε ομάδα και στο τέλος καταφέρνουμε φέρνουμε τα τρόπαια  στον Λευκό Πύργό.”

Για τον τελικό κόντρα στη Νέα Ιωανία και την διαφορά των δύο ομάδων: “Υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και όπως σας είπα αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε και βγαίνει στο γήπεδο.”

Για το πρωτάθλημα: “Τώρα ξεκινάει ο δεύτερο γύρος του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα για τον τελικό που έχουμε περάσει ήδη και πάμε για το καλύτερο”.

Διαβάστε επίσης