ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ξανθοπούλου στο PAOKDAY:”Nα συνδέσω το όνομα μου με την κατάκτηση κάποιου τροπαίου με τον ΠΑΟΚ”

H λίμπερο του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου μίλησε στο PAOKDAY  για τη νίκη κόντρα στον Αία Ευόσμου, το επόμενο αγώνα με τον ΑΟΦ Πορφύρα, αλλά και το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAΥ, Στέλιο Παπαντωνίου: 

Για τη νίκη κόντρα στον Αία Ευόσμου: “Ήταν μια σημαντική νίκη όπως όλες οι νίκες που πετυχαίνουμε σαν ομάδα γιατί μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας”.

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΑΟΦ Πορφύρα: “Θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι δεδομένου ότι η ομάδα έχει κάποιες τραυματισμένες αθλήτριες στις οποίες ευχόμαστε περαστικά. Επομένως δεν έχουμε πλήρη εικόνα, παρόλα αυτά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως σε κάθε αγώνα”.

Για την παρουσία της στον ΠΑΟΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά και για τους στόχους της:Αυτο που με έχει κερδίσει σ’αυτη την ομάδα είναι ότι στελεχώνεται από υπεύθυνους και σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι φροντίζουν να μην μας λείπει τίποτα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια από τον κ. Αμοιρίδη να αναδείξει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στην οποία έχω την τιμή να συμπεριλαμβάνομαι και γω και μόνο περιφανη θα μπορούσα να αισθάνομαι γι’ αυτό. 

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι παίζοντας με την πλεον αγαπημένη μου ασπρόμαυρη φανέλα την οποία θέλω να συνεχίσω να τιμώ στο έπακρο και γιατί όχι να συνδέσω το όνομα μου με την ομάδα με την κατάκτηση κάποιου τροπαίου”

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης