ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόθεση πλαστογραφίας: Καταγγελία με νέα στοιχεία στη Δεοντολογίας για τον Άρη!

Νεότερες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ προκύπτουν μετά τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ήδη άλλωστε έγινε γνωστή η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής, κ. Νίκης Ρεβύθη, για αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή προτείνεται αποκλεισμός έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, θεωρώντας και τις δύο πλευρές υπαίτιες για την υπόθεση πλαστογραφίας της σφραγίδας της ΕΠΟ και της υπογραφής του Αλέξη Δέδε.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που κρίθηκε ένοχη η ΠΑΕ Άρης αυτή ήταν η μικρότερη δυνατή προβλεπόμενη ποινή, δηλαδή της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Μια ποινή που δύναται να αλλάξει στην τελική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας είτε προς τα κάτω αν υπάρξει αθώωση, είτε προς τα πάνω με μεγαλύτερη ποινή αφαίρεσης βαθμών ή υποβιβασμό, καθώς η πλαστογραφία σε έγγραφο της Ομοσπονδίας επισύρει βαρύτατες κυρώσεις.

Εκείνο πάντως που κάνει τα πράγματα δυσκολότερα για τους «κίτρινους» είναι τα νέα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν της Επιτροπής με φάκελο που εστάλη από από τον «Ανεξάρτητο Όμιλο Φιλάθλων Ποδοσφαίρου» (!) κι αφορούν σε έγγραφα για τον Μπόρτσε Λάσκοφ τα οποία φέρουν την υπογραφή του Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ υπάρχει και η σφραγίδα της ομάδας.

injectionservice

mensbook
in2sports
synergeio
serano

Διαβάστε επίσης